Centre Històric. Ciutat Vella

Més de 2.000 anys d'història han deixat una profunda empremta en el que és un dels majors centres històrics d'Europa

Amb més de 2.000 anys d'història, la ciutat que ha estat llar de romans, visigots i musulmans des que fou fundada l'any 138 abans de Crist, presumeix de tenir un dels majors centres històrics d'Europa.

Plena d'art i amb la profunda petjada que han deixat en ella totes les civilitzacions que han viscut, València posseeix un ric patrimoni artístic. Si ja has passejat pels seus carrers, ho hauràs pogut notar. Si encara no és el cas, t'enamorarà quan el faces. Deixa't portar i camina amb els ulls ben oberts, perquè en cada racó pots trobar una cosa especial.

Passeja pel seu centre històric, gaudeix d'una xocolata calenta amb bunyols o d'una rica orxata amb fartons i agafa forces per a vagarejar. Descobreix el mateix Sant Calze dins de la Catedral, sent l'emoció en la Basílica de la Vírgen dels Desemparats i coneix el Mercat Central amb tots els seus llocs plens de menjar fresc de primera qualitat. Descansa gaudint d'unes tapitas al sol en alguna de les seues terrasses i continua amb la Llotja de la Seda, tota una joia del gòtic civil. I, si et queden forces, no et pots perdre la denominada Capella Sixtina valenciana: L'Església de Sant Nicolás.

Torres Serranos

Oblida’t de mapes i endinsa’t en els laberíntics carrers empedrats del barri mil·lenari que va créixer entre les muralles musulmana i cristiana. Edificis medievals, palaus, frescos, botigues i restaurants als quals no et podràs resistir. 

Veure més Barri del Carme: Un còctel d’història i oci
oficina de turismo ayuntamiento
Plaza del Ayuntamiento, 1 bajo - 46002 València HORARI Dilluns a divendres de 9.00 a 18:00h Dissabte de 9.00 a 17:30h Diumenges i festius de 10.00 a 14:00h Tancat l'1 de gener - 6 de gener - 9 d'octubre - 25 de desembre
Veure més Oficina de Turisme Ajuntament