Torres de Serrans

Plaza de los Fueros, s/n; 46003 - Valencia

Patrimonio Universal por la UNESCO

Descuento con Valencia Tourist Card: 
Gratuït amb Valencia Tourist Card
ZONA TURÍSTICA: 
Centre Històric
SEGLE: 
XIV

Començades a construir el 1392 per Pere Balaguer, les torres naixen com a defensores d’un dels accessos més usats de la València antiga. El 1865 s’enderroquen les muralles i queden exemptes. Des de 1586 fins a 1887 són utilitzades com a presó de nobles. Posteriorment, la part de darrere de les torres fou descoberta i des de la plaça dels Furs es poden observar cinc sales, amb arcs d’ogiva i voltes nervades. Les torres són un magnífic exponent de l’arquitectura gòtica.

Les Torres de Serrans van ser utilitzades tant amb caràcter defensiu com també com a arc del triomf. En l’actualitat, l’acte més destacat que té lloc als seus peus és la Crida, una crida que realitza la Fallera Major de Valencia l'últim diumenge del mes de febrer per a convidar a valencians i visitants, donant la benvinguda a la festa de les Falles.

L’elecció d’aquest emblemàtic lloc no és un altre que simbolitzar l’arribada de forans a València segles arrere, pel camí dels Serrans.

Interest data

TELÈFON: 
+34 963 919 070
estil: 
Gótico

Add new comment

HORARIS: 

De dilluns a dissabte, de 10h a 19h ininterrompudament.

Diumenges i festius, de 10h a 14h.

En hivern, es tancarà en funció de la llum del dia (últim accés 20 minuts abans del tancament).

Els dies de pluja, les Torres romandran tancades per motius de seguretat.

TARIFES: 
ENTRADA GRATUÏTA. Provisionalment, i mentre es treballa en la implantació de l'pagament mitjançant datàfons. ---------------------------------------------------------------------- 2€, 1€ (xiquets de 7 a 12 anys, grups, jubilats i estudiants amb carnet jove). Diumenges i festius, gratuït. Abonament d’un dia per a tots els museus municipals, 6 € (de venda als mateixos museus)

Com arribar

Bus: 
6
16
26
28
80
94
95