Skip to main content

De compres per València, tens infinitat d'opcions

València és una ciutat per a gaudir les compres

Si t'agrada anar de compres, a València gaudiràs. Perquè a les nostres botigues trobaràs les principals marques internacionals però també les propostes de joves dissenyadors, artesans i la millor roba vintage. 

El centre històric és la zona de shopping per excel·lència. Cultura, avantguarda, tradició i moda conviuen als carrers de Colón, Poeta Querol, Don Joan d'Àustria, Jorge Juan, Cirilo Amorós, La Paz i els seus adjacents.

Si cerques una mica més alternatiu, hauries de vagarejar pels barris del Carmen i Russafa per a descobrir al teu ritme les seues xicotetes botigues i tallers. En el Carmen et recomanem el Mercat de Tapineria, un espai creatiu, comercial i gastronòmic amb mercats ambulants efímers. 

Encara que si el que vols és portar-te de record d'artesania o productes típics valencians, els llocs de ceràmica i encaix de bolillos de la Plaça Redona són tot un clàssic. I si coincideix amb la teua visita, des del segon diumenge de maig fins al Corpus, en la Plaça de la Reina al costat de la Catedral de València, té lloc el tradicional Mercat de L'Escuraeta.

Horari comercial en València

En general les botigues obrin de 10h a 21h de dilluns a dissabte. Encara que en zones cèntriques o turístiques, alguns establiments obrin els diumenges amb un horari una mica més reduït, ja que l'obertura sol retardar-se fins a les 11 o 12 del matí.

Rebaixes en València

  • Temporada d'hivern: des del 7 gener fins a finals de febrer.
  • Temporada d'estiu: des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost. 
  • Alguns establiments realitzen promocions puntuals fora d'aquestes dates.

Comprar Tax Free en València

Els viatgers amb residència fora de la Unió Europea poden sol·licitar la devolució de l'IVA de les compres realitzades al nostre país. Si gastes més de 150€ en establiments que ofereixen el servei TAX FREE, recorda sol·licitar el xec PLANET PAYMENT o de GLOBAL BLUE a la botiga. Per a sol·licitar la devolució pots acudir a l'Oficina d'Informació Turística del carrer de la Pau.

Cambiar Diners

Canvia diners de manera senzilla amb RIA MONEY TRANSFER, i envia diners ràpidament a qualsevol part del món en tan sols quatre senzills passos.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te