Gaudeix comprant a València

Eres shopaholic? Si anar de compres és el teu, a València trobaràs infinitat d’opcions.  

No? Fins i tot si eres de les persones que s’avorreixen comprant, et reptem a provar a València!  

Per descomptat, ací trobaràs les principals marques nacionals i internacionals, grans centres comercials i zones de shopping. Però València amaga moltes altres sorpreses...  

Propostes innovadores de dissenyadors valencians, xicotets tallers d’artesania, botigues alternatives i vintage, productes típics... aprofita per a comprar peces i records únics que seran l’enveja de tots.  

A més, està l’encant dels mercats ambulants, els llocs tradicionals de la Plaça Redona, joies arquitectòniques com el Mercat de Colom o l’ambient d’espais com el Mercat de Tapineria, on sempre es pot fer una pausa per a prendre unes tapetes. Anar de compres a València és un plaer!  

Et tempta? T’ho posem fàcil:

Shopping

Horaris amplis

En general, les botigues obrin de 10 h a 21 h de dilluns a dissabte i, fins i tot, els diumenges en zones cèntriques, encara que amb horari reduït. Temps de sobra per a les teues compres! 

Descuento estrella

Ofertes fantàstiques

Aprofita les èpoques de rebaixes, del 7 de gener a la fi de febrer, i de l’1 de juliol al 31 d’agost, així com promocions puntuals en moltes botigues. 

Tax free

Tax Free shopping

Si vens de fora de la Unió Europea, busca les botigues que ofereixen el servei TAX FREE i sol·licita la devolució de l’IVA a l’Oficina d’Informació Turística del carrer de la Pau. 

cambio divisas $

Canvi de divises

Si no tens euros, pots canviar els teus diners de manera senzilla i ràpida amb RIA MONEY TRANSFER. 

calle colón

Des de les botigues més alternatives de Russafa als comerços tradicionals del centre o les boutiques exclusives de Poeta Querol, fes una passejada per diferents zones de València i descobreix la seua oferta. 

Veure més Carrers i zones de Compres
zapatos-bailarinas-de-seda

Prepara’t per a portar-te des de cava amb denominació d’origen a xocolate, embotits o mistela valenciana. Però també moda en seda pintada a mà, joies artesanes, barrets o ventalls fets a mà. A València hi ha propostes per a tots els gustos.  

Veure més Què comprar a València
shopping luxury

Delicats dissenys en seda, joieria artesana, ceràmica singular, ventalls i barrets tradicionals, productes gurmet de la terra... porta’t a casa un trosset de València de les botigues més autèntiques. 

Veure més Botigues Made in València
centros comerciales

Si tens poc temps o ganes d’anar d’un lloc a altre, els centres comercials de València t’ho posen fàcil. Universos comercials xicotets on trobaràs tot el que necessites... i molt més.  

Veure més Centres Comercials
Moda

Qui ha dit que el shopping no pot ser sostenible? Compra en el xicotet comerç i les botigues de proximitat de València

Veure més Compra en comerç local

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Souvenirs diseño Valencia botijo Siesta
22 souvenirs de diseño para sentir València
cestas
Souvenirs valencianos: no compres más imanes de falleras
Dónde comprar el souvenir más auténtico de València
Dónde comprar el souvenir más auténtico de València