Anar de Compres a València

De compres per València, tens infinitat d’opcions

Valencia és una ciutat per disfrutar comprant

Si t'agrada anar de compres, a València vas a gaudir. Perquè en les nostres tendes trobaràs les principals marques internacionals però també les propostes de joves dissenyadors, artesans i la millor roba vintage. 

El centre històric és la zona de shopping per excel·lència. Cultura, avantguarda, tradició i moda conviuen en els carrers de Colón, Poeta Querol, Don Joan d'Àustria, Jorge Juan, Cirilo Amorós, La Pau i els seus adjacents.

Si vols propostes més alternatives, hauries de passejar pels barris del Carme i Russafa per a descobrir al teu ritme les seues xicotetes tendes i tallers. En el Carme et recomanem el Mercat de Tapinería, un espai creatiu, comercial i gastronòmic amb mercats ambulants efímers. 

Encara que si el que vols és portar-te de record artesania o productes típics valencians, els llocs de ceràmica i encaix de bolillos de la Plaça Redona són tot un clàssic. I si coincideix amb la teua visita, des del segon diumenge de maig fins al Corpus, en la Plaça de la Reina al costat de la Catedral de València, té lloc el tradicional Mercat de L´Escuraeta.

Horari comercial a València.
En general les tendes obrin de 10h a 21h de dilluns a dissabte. Encara que en zones cèntriques o turístiques, alguns establiments obrin els diumenges amb un horari un poc més reduït, ja que l'obertura sol retardar-se fins a les 11 o 12 del matí.

Rebaixes a València.
Temporada d'hivern: des del 7 gener fins a finals de febrer.
Temporada d'estiu: des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost. 
Alguns establiments realitzen promocions puntuals anara d'estes dates.
 
Comprar Tax Free a València.
Els viatgers amb residència fora de la Unió Europea poden sol·licitar la devolució de l'IVA de les compres realitzades en el nostre país. Si gastes més de 90,16 € en establiments que ofereixen el servei TAX FREE, recorda sol·licitar el xec PLANET PAYMENT o de GLOBAL BLUE en la tenda. Per a sol·licitar la devolució pots acudir a l'Oficina d'Informació Turística del carrer de la Pau.

 

Canviar Diners

Canvia diners de manera senzilla amb RIA MONEY TRANSFER, i envia diners ràpidament a qualsevol part del món en tan sols quatre senzills passos. 

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

ZONES

Barri del Carme

Carrer Colom

Poeta Querol

Don Juan de Austria

Jorge Juan

Cirilo Amorós

La Pau

Barri de Russafa

Plaça de la Reina

 

HORARIS

De 10:00 h a 21:00 h. de dilluns a dissabte