Platges als voltants de València

Platges entre parcs naturals

Eixir de la comoditat de la ciutat té premi gros. A tan sols 10 minuts de València es troben les platges en les quals la fusió entre naturalesa i oci aconsegueix la seua màxima expressió. Situades al sud del port són les que s'endinsen en ple cor del Parc natural de L’Albufera. Són 17 quilòmetres d'arena fina i orada, sovint entre dunes protegides i amb tots els al·licients de la seua bellesa paisatgística. Per a arribar pots agafar l'autobús o el cotxe particular si no eres un afeccionat al cicloturisme que en aquesta zona compta amb un magnífic itinerari en carril bici. És molt aconsellable simultaniejar el delit d'arena i mar amb l'exploració de senderes sorprenentment verdes i frondosos.

 

Quantitat i qualitat

Primer s'arriba a la de Pinedo, l'única que permet acudir amb mascotes. I darrere ve una successió de belles platges que sembla no acabar mai: la del'Arbre del Gos  i  la del Saler. Aquesta última i la de Pinedo compten amb zones nudistes. Amb la platja de la Garrofera entrem en ple Parc Natural de L'Albufera, amb un immens llac natural d'aigua dolça, el major d'Espanya, que se situa davant de la mar, delimitant una estreta franja d'arena, dunes i pinedes que et farà creure que estàs en una destinació paradisíaca. Pessiga't però estàs en un! A continuació es troba una autèntica joia, la platja de la Devesa del Saler, un arenal autènticament verge del nostre recorregut. Són 5 quilòmetres de naturalesa en estat pur. El final del recorregut ens porta a la de Perellonet-Recatí, platja urbanitzada que té l'al·licient d'estar envoltada del característic paisatge d'arrossars.

 

Estar fora de València no vol dir que no tingues accés a una oferta gastronòmica de primera. Són abundants i molt destacats els restaurants que segueixen els preceptes de la cuina  valenciana arrossera i de mar. Amb xicotets tresors culinaris molt de l'Albufera com el all-i-pebre, guisat a base d'anguila, creïlles i una salsa que lleva el singlot. A banyar pa!

Platges entre parcs naturals

playa pinedo mascota
Platja de Pinedo València
Playa de l'Arbre del Gos
Platja de L'Arbre del Gos de València
Playa El Saler
Platja de El Saler
Playa de la Garrofera
Platja de La Garrofera València
Playa de la Devesa
Playa de La Devesa Valencia
Playa el Perellonet
Platja El Perellonet - Recatí València

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Playa el saler albufera
Ruta platges de València
Atardecer albufera
Parc Natural de l'Albufera