Com arribar a València

Com arribar a València

A València es pot arribar per terra, mar i aire. L'urbs està connectada amb les principals ciutats espanyoles i europees. L'aeroport de València, situat a tan sols 8 quilòmetres de València oferix vols regulars diaris als destins nacionals i internacionals més importants. La ciutat compta a més amb dues estacions de tren, l'estació del Nord, on opera sobretot la xarxa de rodalia i l'estació Joaquín Sorolla d'alta velocitat d’on ixen els AVE que enllacen amb Madrid, Conca, Sevilla o Còrdova. Des de l'estació Joaquín Sorolla també partixen els trens Alvia i Euromed de llarga distància que unixen València amb Barcelona i altres ciutats.

El Port de València és un dels més importants del Mediterrani quant a tràfic comercial. Aquest port connecta València per vaixell amb les Illes Balears i Itàlia i és un destí cada vegada més demandat pels creuers que atraquen al moll de Ponent per a recórrer la ciutat durant unes hores. Per a arribar amb cotxe a València, la ciutat connecta amb les principals ciutats espanyoles a través d'una moderna xarxa de carreteres. Destaquen l'AP-7, que recorre de nord a sud tota la costa llevantina, unint València amb Barcelona i Alacant i l'A-3 que discorre cap al centre de la península per a anar a Madrid.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Aeroport de València:​

 A 8 km del centre. Metro (línia 3 i 5), autobús (línia 150) o taxi (20€ trajecte aprox)

 

Estació Tren Joaquin Sorolla AVE:​

A 1 km del centre. Metro (línia 1 i 5), autobús gratuït al centre i parades de taxi. Autobús 64.

 

Estació del Nord (estació trens proximitats):​

Al Centre. Metro (línia 3 i 5), autobús (línies 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 19, 32, 35, 40, 63, 70, 71, 73, 81) i parades de taxi.

 

Port de València:​

A 5,5 km del centre. Autobús (línia 4, 30, 95) i parades de taxi.

Eixida de Ferris a Eivissa, Maó i Palma de Mallorca.

 

Port de Creuers:

A 6 km del centre. Disposa de Shuttle intern del port que acosta als passatgers a la Terminal. Autobús (línia 4, 30, 95) i parades de taxi.