València amb xiquets

Si ells estan feliços, tu més

Atenció, pregunta:

Què necessites perquè el teu viatge a València amb xiquets siga un èxit?

Un viaje organizado por adultos con niños no siempre es lo que los pequeños de la casa esperan y pasa lo que pasa…

Colaboración cero: un arrastrar de pies continuo, todo el rato tienen hambre, que si están cansados, que si me aburro, que si me pesa la mochila, que si tengo sed… y tú tirando del carro. Acabas el día sin energía, con ganas de que se duerman y pensando… ¡Qué necesidad había de salir de casa!

Vaya plan.

Tu tiempo de vacaciones tendría que ser para disfrutar, reír y descubrir cosas nuevas que te hagan desconectar y a ellos crecer como personas.

Pues aquí llegan las buenas noticias:

València amb xiquets és la ciutat perfecta per a tornar a casa amb un somriure en la cara 

Guías turísticos oficiales

És amable

Perquè les distàncies són prou curtes com per a arribar a qualsevol punt d'interés en un periquete i moure's per ella és moooolt fàcil perquè és plana total.

Albufera

És divertida

Perquè té activitats per a tots els gustos: per als creatius, per als moguts, per als tranquilotes, per als artistes, per als sibarites…

Playas

És fàcil

Perquè el seu clima és suau durant tot l'any, té sis mesos de temporada de platja i una gastronomia mediterrània reconeguda internacionalment.

I ara que ja saps per què València és un destí fabulós per a vindre amb els teus xiquets, posem-nos a la feina. Ací van les cites ineludibles a la ciutat del Túria.

Què visitar a València amb xiquets: el que heu de veure sí o sí

A València abunda la diversió i l'aprenentatge per a tots els públics i famílies.
Si portes bebés, adolescents, si vas sol o aneu diversos adults, hi ha llocs que no et pots perdre.
Ací van quatre de les visites estrela, perquè vages obrint boca:

Oceanogràfic
El major aquari d'Europa: 500 espècies marines representades per la barbaritat de 45.000 exemplars dels ecosistemes més importants de cadascun dels mars i oceans de la Terra. Un autèntic homenatge a la vida marina, amb delfinari amb exhibicions bioeducatives diàries.
Veure més Oceanogràfic de Valencia
Bioparc València
Un trosset d'Àfrica a València on aprendre com són els animals, la vegetació i els paisatges més destacats dels hàbitats del continent veí: la sabana, els boscos d'Àfrica equatorial i Madagascar i els aiguamolls.
Veure més Bioparc Valencia
Jardín del Turia
Un parc metropolità de… 168.000 m²! Un espai verd en plena ciutat amb pujols, flora mediterrània en abundància i un llac navegable. Ideal per a jugar, fer un pícnic o agafar una barqueta amb forma d'ànec per a solcar el llac.
Veure més Jardins del Turia
Atardecer albufera

Naturalesa en estat pur, capvespres de somni, passejos amb barca i desconnexió en majúscules. Com un oasi urbà envoltat d'arrossars i bosc: això és el Parc Natural de l'Albufera, el lloc on es va inventar la paella

Veure més Parc Natural de l'Albufera
Parque gulliver Valencia
El parc infantil més divertit integrat per la figura de setanta metres de longitud de Gulliver tombat. El seu cos està replet de tobogans, cordes per a escalar i escales perquè juguen els xiquets, que representen als habitants de Lil·liput mentre es diverteixen.
Veure més Parc Gulliver
Marina de Valencia

Gaudeix al teu estil de quilòmetres i quilòmetres de platges distingides amb banderes blaves. Relaxa't contemplant la mar des d'algun dels molts restaurants del passeig marítim o des de l'avantguardista edifici ves-los e Vents de la Marina.

Veure més Marina de València

Sou més de fer? Ací van alguns plans perquè us divertiu amb ells

Si a més sou dels us agrada passar a l'acció, hi ha mil plans que podeu fer a València amb xiquets.


 

Més activitats i plans amb xiquets

 

beluga oceanografic valencia CAC niña
Què fer a València amb xiquets
Bioparc jirafas
Qué fer en València amb xiquets
Valencia Bus Turístic
Moure's en familia en València
familia en restaurante
Rutes per València amb xiquets

 

Avantatges de la València Tourist Card per a famílies

Se'ns oblidava! A més de moure't gratis per la ciutat i incloure l'entrada als museus i monuments municipals, tens descomptes especials en les principals atraccions, fins i tot en aquelles que no són especialment per a fer-les amb xiquets.