Nueva Sala Sorolla Valencia

24 Jul 2023

El Museu de Belles Arts de València (MuBAV) ja compta amb una nova sala permanent dedicada a Sorolla, el mestre indiscutible del luminisme valencià.

Leer más Nova Sala Sorolla al Museu de Belles Arts de València
Lonja de la Seda
Regístrate para acceder a las mejores fotografías de cualquier lugar de la ciudad.
Crédito: visitvalencia.com
GESTOR IMÁGENES Biblioteca de imágenes de València
playa el saler Albufera chica paseando
¡Descárgate la guía gratuita!
DESCARGA LA GUÍA Por qué València tiene que ser tu próxima escapada
Ricard Camarena Restaurant Valencia

08 Jun 2023

La llista dels 50 millors restaurants del món es revelarà el pròxim 20 de juny a València. La ciutat acollirà la gala de The World’s 50 Best Restaurants 2023 en l’espectacular Palau de les Arts, convertint-se així en el centre de totes les mirades de l’univers de la gastronomia.

Leer más Ricard Camarena entra en la llista dels 100 millors restaurants del món
Palau de les Arts VAlencia.jpg

24 May 2023

València es convertirà una vegada més en el centre de l’alta cuina internacional amb la presentació dels premis als millors restaurants del món.

Leer más Els millors xefs del món es donaran cita a València al mes de juny
Museo L'ETNO Valencia

09 May 2023

El Museu Valencià d’Etnologia, L’ETNO, que s’encarrega de recollir, estudiar i difondre la cultura popular i tradicional valenciana ha rebut el premi al millor museu europeu de 2023.

Leer más L’ETNO: premi al millor museu europeu de 2023
Exposicion inmersiva Sorolla Marina Valencia

05 Apr 2023

2023 és l’Any Sorolla i per a les celebracions del centenari de la defunció del, probablement, el seu pintor més il·lustre, València concentra mostres de tot tipus repartides pels seus museus i espais d’exposicions.

Leer más València reuneix set exposicions de Sorolla l’any 2023
Mercado de la Imprenta Valencia

09 Mar 2023

València ja compta amb el primer mercat gastronòmic de gran format de la ciutat, el Mercado de la Imprenta, el nom del qual fa honor a la utilitat per a la qual va ser alçat l’edifici a principis del s. XX.

Leer más Abre un nuevo templo gastronómico en València: el Mercado de la Imprenta
Fallas Valencia

16 Feb 2023

La festa de les Falles posa a València en el focus internacional. Encara que els dies grans són del 15 al 19 de març, a la ciutat ja han començat les activitats que bé mereixen una visita. L’Exposició del Ninot, amb les millors figures de totes les Falles de 2023, ja ha obert les seues portes; en uns dies tindra lloc la Crida, el 26 de febrer.

Leer más València ja viu les Falles 2023
Plaza de la Reina Valencia

09 Nov 2022

València no para quieta. La ciutat és cada vegada més accessible, més sostenible i compta amb una oferta cultural i d’oci que se supera a si mateixa cada any. Per això sempre hi ha nous motius per a visitar-la.

 

Leer más 10 motius pels quals viatjar a valència l’any 2023
Plaza Ayuntamiento Valencia

02 Dec 2022

Quasi 20 quilòmetres de platja, més de 2 milions de metres quadrats de jardins, transport públic assequible o assistència sanitària de qualitat, són alguns dels factors que converteixen a València en la millor ciutat del món per a viure, segons el rànquing d’InterNations, la major comunitat de persones que viuen o treballen fora del seu lloc de na

Leer más València és triada la millor ciutat del món per a viure en el rànquing d’InterNations
Iryo Valencia

27 Nov 2022

Madrid i València mai havien estat tan a prop. Gràcies a l’entrada de companyies com la hispanoitaliana Iryo, que s’estrena ara; la francesa Ouigo que ha començat a operar recentment; i l’espanyola AVLO de Renfe, ja és possible viatjar amb tren d’alta velocitat entre Madrid i València en menys de dues hores a un preu més assequible.  

Leer más València estrena la tercera connexió d’alta velocitat amb Madrid amb l’operador Iryo