Linea 10 metro Valencia

13 May 2022

La ciutat avança en mobilitat sostenible en inaugurar la línia 10 de metro, que connecta per primera vegada la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb el centre. A més, amplia la seua xarxa nocturna d’autobusos per a proporcionar servei 24 hores al dia. 
 

Leer más Link
Regístrate para acceder a las mejores fotografías de cualquier lugar de la ciudad.
Crédito: visitvalencia.com
GESTOR IMÁGENES Link
Edificio Correos Valencia

02 May 2022

Un dels edificis més emblemàtics de l’arquitectura valenciana del primer quart del passat segle XX s’incorpora al patrimoni públic i accessible de la ciutat. Es tracta del Palau de les Comunicacions, un exemple destacat d’estil eclèctic d’origen francés en combinació amb elements del modernisme valencià.

Leer más Link
Agora Diseno Valencia

22 Apr 2022

La plaça de l’Ajuntament és un dels llocs més emblemàtics de València i una parada imprescindible per a qualsevol visitant. A partir de juny aquesta icònica plaça comptarà amb un nou edifici que ha sigut batejat com l’Àgora.

Leer más Link
Copa Davis Valencia

20 Apr 2022

Acollirà l’eliminatòria d’Espanya, el Canadà, Sèrbia i República de Corea del 14 al 18 de setembre. Les altres ciutats que albergaran la fase de grups del torneig són Bolonya, Glasgow i Hamburg. La final es disputarà a Màlaga.

Leer más Link
Fallas Valencia

25 Feb 2022

La gran festa valenciana, declarada Patrimoni Immaterial de la Unesco des de 2016, torna al seu calendari habitual amb tota la seua esplendor i actes habituals com les mascletaes, l’ofrena, les revetles o els castells de focs artificials

Leer más Link
Jardin del Turia Valencia

26 Jan 2022

València ha tornat a ser nomenada la ciutat més saludable del món segons Money.co.uk, una prestigiosa consultora de productes financers.

Leer más Link
triatlon Valencia

12 Jan 2022

La seua orografia, clima i instal·lacions esportives permeten a València ser una ciutat ideal per a la pràctica de qualsevol esport, però també una destinació idònia a la qual viatjar per a participar en competicions esportives o assistir com a espectador.

Leer más Link
Pintura flamenca Bellas Artes Valencia

04 Jan 2022

Rubens, Van Dyck, Sadeler, Goltzius, Van Kessel, Verbruggen... els grans genis de la pintura flamenca es converteixen en protagonistes de la col·lecció permanent del Museu de Belles Arts de València després de la incorporació de setze obres de la col·lecció d'Hans Rudolf Gerstenmaier.

Leer más Link
Playa El Saler valencia

11 Nov 2021

La sostenibilitat és un dels pilars de l’estratègia turística de la ciutat de València. Per això, la fundació Visit València no ha dubtat a signar la Declaració de Glasgow per a l’Acció Climàtica en el Turisme presentada en el marc de la cimera del Canvi Climàtic COP26 celebrada el mes de novembre passat.

Leer más Link
Turistas Plaza de la Virgen Valencia

29 Jul 2021

València marca una nova fita en el seu compromís amb el desenvolupament d’un turisme sostenible, convertint-se en la primera ciutat del món a calcular la petjada hídrica del turisme. Un nou estudi, realitzat per l’empresa Global Omnium en col·laboració amb la Fundació Visit València i l’Ajuntament de la ciutat, mostra l’impacte de les accions humanes en

Leer más Link