Mercat Central

Plaza del Mercado, s/n; 46001 - Valencia

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El major mercat de productes frescos d'Europa

Si eres amant de la gastronomia, gaudeixes amb els productes frescos, el seu color, el seu sabor, i valores la riquesa, la varietat i la qualitat en la cuina, el Mercat Central de València és un paradís que no et pots perdre. És una visita obligada en aquesta ciutat, un gegantesc rebost d'arquitectura modernista, que conté tots els productes frescos de l'horta i tot el sabor i olor del Mediterrani en el seu interior. No ho dubtes, fes-te un volt pel Mercat Central, ¡els teus sentits t’ho agrairan!

El major mercat de productes frescos d'Europa, a més de destacar per la rica i variada oferta alimentaria, se situa en un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat. Amb una superfície de més de 8.000 metres quadrats, està replet d'al·lusions decoratives als productes de l'horta i els jardins de València. La seua estructura, formada per columnes de ferro, que recorden a la Torre Eiffel, taulell i vidrieres, ho converteix en atractiu arquitectònic que no cal deixar de visitar. Però en la ruta no solament gaudiràs del continent, el contingut desborda alegria, colors, aromes, sabors… molta vida i molt Mediterrani, en definitiva. És un lloc on s'uneix la compra tradicional amb els cada vegada més nombrosos turistes que freqüenten aquest espai.

Aquesta àgora de la gastronomia valenciana compta amb més de 1.200 llocs en els quals destaquen les fruites i hortalisses fresques, amb la taronja, la tomaca i el fesol com a protagonistes; les carns; els formatges; els peixos i mariscos, en els llocs dels quals crida l'atenció les anguiles vives; les espècies; la fruita seca i un llarg etcètera. Si la teua intenció no és comprar, però vols catar la qualitat del producte, pots fer una parada en Central Bar, el bar tradicional del Mercat Central, en mans del xef Ricard Camarena, on ofereixen tapes, racions i entrepans amb el millor que les parades ofereixen cada dia. Tant per a fer la compra com per a gaudir d'un matí gastronòmic, el Mercat Central és un lloc màgic. No t'ho perdes!

Detalls

  • Horaris
  • Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte: 07:30 to 15:00
  • Dies de tancament: Diumenge, Festius
  • Informació dels horaris

    De dilluns a dissabte de 7:30 a 15:00 h.

  • Segle XX

COM ARRIBAR

Mercado Central, Plaza de la Ciudad de Brujas, Valencia, España

Obtenir ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Mercado Central
Mercats Municipals: Temples del Km 0
Moda
Compra en comerç local