Activitats esportives València

Esport a València, 365 sense excuses

El bon clima de València, a més de per a anar a la platja, és perfecte per a la pràctica esportiva. Per açò, a més d'incentivar als residents a portar una vida activa, la ciutat acull gran nombre de campionats i esdeveniments esportius al llarg de l'any.

El paradís dels esports nàutics

La calidesa del Mar Mediterrani converteix a la costa valenciana en terreny molt propici per a la pràctica d'esports com el windsurf, l'esquí aquàtic o la vela. Un esport, aquest últim, que ha guanyat en popularitat des que la ciutat va ser seu de la 32 America´s Cup en 2007.

Golf non stop

365 dies de golf i quatre camps – El Saler, El Bosc, Manises i El Club Escorpión–, situats en enclavaments de gran bellesa natural, fan de València un autèntic somni per a golfistes nacionals i internacionals. Ja saps, si vols millorar el teu swing, gens com practicar ací.

Els temples de l'afició

Diuen que l'afició valenciana és de les més apassionades d'Espanya. Per a comprovar-ho solament has d'acudir al Pavelló Font de Sant Luis per a veure al València Basket Club o, si eres més de futbol, triar entre els nostres dos equips de primera: El València CF i el Llevant UD.

Passió pel motor

El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, a Xest, és una visita obligada per als amants del motor. Entre d’altres, ací es disputen les últimes carreres del Mundial de MotoGP, Moto2 i Moto3. 

I tot l'esport que vulgues practicar

En la moderna xarxa d'instal·lacions esportives de València pots practicar quasi qualsevol esport: el Velòdrom Luis Puig per a atletes i ciclistes, el Club de Tennis, els centres de Natació i Hípica, els Jardins del Túria, lloc de pràctica habitual de footing, ciclisme, futbol, rugbi…. Com veus, mentre tingues energia per a practicar el teu esport favorit, a València pots practicar-ho.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS 2019

 

MARATONS I CARRERES

MAIG

11 de Maig

Triatló

JUNY

8 de Juny

15K Nocturna

OCTUBRE

27 de Octubre

Mitja Marató

DESEMBRE

1 de Desembre

Marató de València

10K Trinidad Alfonso

 

2. MOTO GP

NOVEMBRE

17 de Novembre

Gran Premi de València

 

3. VELA

JULIO

Del 5 al 7 de julio

Trofeu de Vela S.M. la Reina

 

4. HÍPICA

CES VALÈNCIA TOUR

Spring Tour

31 de març i 9 d'abril

Autumn Tour

13 d'octubre i 10 de novembre

 

5. CICLISME

MAIG I JUNY

31 de maig i 1 de Juny

Marxa ciclista Ciutat de València