València en tres dies

Visitar València en tres dies és possible, segueix-nos!

Si només tens tres dies per a visitar València pots fer un recorregut bàsic, sense deixar-te res d'allò més important. T'ho contem perquè tragues el màxim profit a la teua visita.

Abans de començar, el millor és organitzar la teua visita amb tota la informació de la ciutat i documents pràctics. Descarrega't la Guia turística de València per a descobrir recomanacions d'on menjar, què veure i què fer, tindre els millors plans de la ciutat i algunes rutes turístiques interessants. També pots descarregar-te el Plànol de València, les rutes turístiques de València o l'App de Visit València per a Smartphones Android o Iphone, una guia turística en el teu mòbil perquè no et perdes res.

DIA 1

CENTRE HISTÒRIC

Descobrix el centre històric i el seu ric patrimoni artístic. Podràs veure l'autèntic Sant Calze dins de la Catedral; La Llotja de la Seda, una joia del gòtic civil; el Mercat Central, un dels més grans i rics en producte fresc d'Europa; els espectaculars frescos de Sant Nicolau, i un llarg etcètera.


 

DIA 2

MARINA, PLATJA, OCEANOGRÀFIC I CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Aprofita el teu viatge a València per a acostar-te a les platges urbanes de Les Arenes o La Malva-rosa; recórrer la Marina de València; i dinar una autèntica paella enfront del mar. A la vesprada, acosta't a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Descobrix els secrets de la ciència en el Museu de les Ciències; els fons marins a l'Oceanogràfic; o aprofita per a veure alguna de les pel·lícules de l'Hemisfèric.
Si te’n sobra un poc de temps, pots donar un agradable passeig pels Jardins del Túria, 8,5 quilòmetres enjardinats, en el llit del riu desviat.


 

DIA 3

ALBUFERA I BIOPARC

Al matí escapa't a l'Albufera de València, un autèntic paradís ecològic a tan sols 10 quilòmetres de la ciutat. Podràs fer un passeig en una de les típiques barques de pescadors, i degustar la paella valenciana en el seu autèntic lloc d'origen.
A la vesprada submergix-te en la sabana africana a través de Bioparc València. Si el visites a l'estiu, el parc està obert fins a les 21 hores i a l'hivern fins a les 18.