Valencia Navidad mediterránea

 

 València, Nadal mediterrani  

Per Nadal, la màgia està al Mediterrani. Està a València. Una ciutat vibrant plena de cultura, música, artesania, festes i tradicions. Viu l’esperit nadalenc de València, mediterrani i màgic. 


Navidad Valencia 2023.jpg

L’esperit nadalenc de València és únic: tens una infinitat de plans mescla de cultura, tradició i alegria. Descobreix tot el que t’ofereix la màgia del caràcter mediterrani i el que pots fer el mes de desembre i fins al 7 de gener a la ciutat. Tradició, espectacles, música a dolls, il·luminació i molt més. 

Veure més Agenda Nadal 2023
Luces Ayuntamiento Valencia.jpg

Un tapís de flor a la façana de l'Ajuntament, un arbre gegant, rètols i arcs lluminosos i flors, moltes flors de pasqua adornen els carrers, places i jardins de la ciutat. A partir del 1 de desembre des de les 18:00 fins a les 00:00 hores.

Veure més Les llums de Nadal inunden la ciutat de València
Belen Mercado Colon Valencia.jpg

Naixements de grandària real realitzats per artistes fallers, conjunts amb més de 300 peces, benèfics... descobreix els Pesebres que no pots deixar de visitar. Des de l'1 de desembre fins al 7 de gener.

Veure més Descobreix la ruta dels betlems
Pista patinaje Valencia.jpg

Gaudeix de la pista de gel, el carrusel i el tren del Nadal que els Comerços del Centre Històric han muntat en la Plaça de l'Ajuntament. Del 24 de novembre fins al 7 de gener. De dilluns a diumenge, d'11.00 a 23.00 hores.

Veure més Pista de patinatge a la Plaça de l’Ajuntament
Mercadillo Navidad.jpg

Troba els regals més originals i artesans en la Plaça de la Reina, en el Mercat de Colón, en el Mercat de Tapinería, a la Ciutat de les Arts i les Ciències i en el Col·legi sant Antoni Abat. Fins al 7 de gener.

Veure més Mercats de Nadal
Navidad

Explora els comerços tradicionals valencians. Trobaràs les millors propostes per als teus regals nadalencs. Artesania, joieria, gastronomia gurmet, moda i molt més. Fins al 7 de gener.

Veure més On trobar els regals de Nadal més autèntics

El Nadal és un espectacle

En aquestes dates el cos i l’ànima demanen música, cultura, plans diferents i obrir la ment a experiències que ens ajuden a tancar l’any en gran. València ho té tot. 


 

Plans màgics en família

És en la infància quan es forja l’esperit nadalenc. Crea records inesborrables a València amb la fira d’atraccions, circs, espectacles infantils i una cavalcada única.