Platges de València. Quilòmetres i quilòmetres de platges i diversió

7 quilòmetres de platja per a perdre't

Platges de València: urbanes o salvatges, tu tries!

Si et van els paisatges d'arena daurada al costat de la mar. Si la perspectiva de deixar-te bressolar per l'aigua salada del Mediterrani o de perdre't entre dunes et fa somriure. Si eres de relaxar-te sobre la teua tovallola a ple sol, volta i volta (encara que sempre amb protecció), o a l'abric d'una ombrel·la, amb un refresc a prop. O si, per contra, eres més de gaudir movent-te sense parar, banyant-te o practicant qualsevol esport per arena, mar i aire. Llavors el teu lloc en el món són les platges de València. Sens dubte el millor pla.

N'hi ha urbanes, a tir de pedra del centre de la ciutat, plenes de restaurants i locals d'oci i amb un passeig marítim amplíssim. I també als voltants, just al parc natural de L’Albufera. Escoltes el rumor de les ones? Sents l'aroma a salnitre? Obri bé els ulls i gaudeix. Has arribat a la teua destinació.

 

20 quilòmetres d'arena i mar

Que no sabies que València compta amb quasi 20 quilòmetres de platges que t'estan esperant? Perquè així és. Tu només preocupa't de triar i de vindre amb temps per a conéixer totes elles !  N'hi ha ideals per a donar-li curs a la teua vena aventurera o més recollides i romàntiques. Per a combinar bany i senderisme o gaudir d'un clima privilegiat al costat de la teua mascota favorita. Les tens molt prop de tu, com les del Cabanyal, la Malva-rosa i la veïna de la Patacona, on pots donar-te el luxe d'arribar caminant, si així t'abelleix. O més allunyades i agrestos, al costat de pulmons verds. És el cas de les del Saler, la Devesa i la Garrofera entre moltes altres. Ara, això sí, a totes podràs arribar amb bici, totes són àmplies, d'arena entre blanca i orada i l'aigua de la mar gaudeix d'una qualitat excepcional.

No per casualitat onegen en totes les banderes blaves, símbol de la màxima qualitat. Davant teu s'obrin mil possibilitats per a enterrar l'estrés i el cansament i fer del "carpe diem" el teu leitmotiv vital. Què t'abelleix una beguda fresqueta o el teu aperitiu? Que no t'has portat hamaca ni ombrel·la? Perquè lloga-les còmodament o acudeix als quioscos d'estiu. Acceptes el repte de les platges de València?

Segueix-nos que t'ho anem a mostrar tot.

NO ET POTS PERDRE

The València's beaches route
Platges urbanes de València
Playa dehesa en parque natural
Platges del Parc Natural de l'Albufera
Playa el saler albufera
Ruta platges de València
Atardecer albufera
Parc Natural de l'Albufera