Platges de València. Quilòmetres i quilòmetres de platges i diversió

7 quilòmetres de platja per a perdre't

Platges de València: urbanes o salvatges, tu tries!

Si et van els paisatges d'arena daurada al costat de la mar. Si la perspectiva de deixar-te bressolar per l'aigua salada del Mediterrani o de perdre't entre dunes et fa somriure. Si eres de relaxar-te sobre la teua tovallola a ple sol, volta i volta (encara que sempre amb protecció), o a l'abric d'una ombrel·la, amb un refresc a prop. O si, per contra, eres més de gaudir movent-te sense parar, banyant-te o practicant qualsevol esport per arena, mar i aire. Llavors el teu lloc en el món són les platges de València. Sens dubte el millor pla.

N'hi ha urbanes, a tir de pedra del centre de la ciutat, plenes de restaurants i locals d'oci i amb un passeig marítim amplíssim. I també als voltants, just al parc natural de L’Albufera. Escoltes el rumor de les ones? Sents l'aroma a salnitre? Obri bé els ulls i gaudeix. Has arribat a la teua destinació.

 

20 quilòmetres d'arena i mar

Que no sabies que València compta amb quasi 20 quilòmetres de platges que t'estan esperant? Perquè així és. Tu només preocupa't de triar i de vindre amb temps per a conéixer totes elles !  N'hi ha ideals per a donar-li curs a la teua vena aventurera o més recollides i romàntiques. Per a combinar bany i senderisme o gaudir d'un clima privilegiat al costat de la teua mascota favorita. Les tens molt prop de tu, com les del Cabanyal, la Malva-rosa i la veïna de la Patacona, on pots donar-te el luxe d'arribar caminant, si així t'abelleix. O més allunyades i agrestos, al costat de pulmons verds. És el cas de les del Saler, la Devesa i la Garrofera entre moltes altres. Ara, això sí, a totes podràs arribar amb bici, totes són àmplies, d'arena entre blanca i orada i l'aigua de la mar gaudeix d'una qualitat excepcional.

No per casualitat onegen en totes les banderes blaves, símbol de la màxima qualitat. Davant teu s'obrin mil possibilitats per a enterrar l'estrés i el cansament i fer del "carpe diem" el teu leitmotiv vital. Què t'abelleix una beguda fresqueta o el teu aperitiu? Que no t'has portat hamaca ni ombrel·la? Perquè lloga-les còmodament o acudeix als quioscos d'estiu. Acceptes el repte de les platges de València?

Segueix-nos que t'ho anem a mostrar tot.