TOP 10 VALÈNCIA

Et proposem els 10 llocs imprescindibles que no et pots perdre a València


 

Una imponent ciutat que pots gaudir per fora i per dins, ja siga veient una òpera, una pel·lícula IMAX 3D, un museu interactiu o el major aquari d'Europa
Veure més Link
La catedral és una bella mescla d'estils romànic, barroc i gòtic; per dins, conserva el Sant Calze i si puges els 207 escalons del Micalet, gaudiràs d'una espectacular vista 360 de la ciutat.
Veure més Link
Aquesta joia del gòtic civil valencià, que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1996, és una visita tan imprescindible com sorprenent.
Veure més Link
Oblida't de mapes i endinsa't en els laberíntics carrers empedrats del barri mil·lenari que va créixer entre les muralles musulmana i cristiana. Edificis medievals, palaus, frescos, botigues i restaurants als quals no et podràs resistir.
Veure més Link
La gastronomia valenciana té moltes coses de les quals presumir i totes pots trobar-les en el mercat central, el major mercat de productes frescos d'Europa amb tot el sabor i olor del Mediterrani.
Veure més Link
Naturalesa en estat pur, capvespres de somni, passejos amb barca i desconnexió en majúscules. Com un oasi urbà envoltat d'arrossars i bosc: això és el Parc Natural de l'Albufera, el lloc on es va inventar la paella
Veure més Link
Si et van els paisatges d'arena daurada al costat de la mar. Si eres de relaxar-te sobre la teua tovallola a ple sol, volta i volta (encara que sempre amb protecció), o a l'abric d'una ombrel·la, amb un refresc a prop. Llavors el teu lloc en el món són les platges de València.
Veure més Link
El major aquari d'Europa: 500 espècies marines representades per la barbaritat de 45.000 exemplars dels ecosistemes més importants de cadascun dels mars i oceans de la Terra. Un autèntic homenatge a la vida marina, amb delfinari amb exhibicions bioeducatives diàries.
Veure més Link
Gaudeix al teu estil de quilòmetres i quilòmetres de platges distingides amb banderes blaves. Relaxa't contemplant la mar des d'algun dels molts restaurants del passeig marítim o des de l'avantguardista edifici ves-los e Vents de la Marina.
Veure més Link
Per a gustos, els 34 museus de la ciutat. Des de la segona major pinacoteca d'Espanya en el Museu de Belles arts, fins a l'art modern de l'IVAM, passant pel Museu Nacional de Ceràmica, el Faller, el Centre del Carme o el centre artístic Bombes Gens.
Veure més Link
Recorre-ho amb bici o a peu i veu contemplant els 18 ponts que ho creuen. Un frondós jardí de 9 quilòmetres que guarda secrets en el seu interior: el Parc Gulliver, el Palau de la Música, la Ciutat de les Arts...
Veure més Link
Denominada la Capella Sixtina valenciana, obri bé els teus ulls per a contemplar les seues espectaculars pintures al fresc de la vida de Sant Nicolás de Bari i de Sant Pere Mártir, són una visita obligada.
Veure més Link
Restauració, oci, botigues i molta cultura en ple centre de València. La zona de shopping per excel·lència, amb nombrosos llocs per a gaudir de la gastronomia
Veure més Link
Descobreix la seua espectacular façana esculpida en alabastre i endinsa't en les magnífiques sales del palau on t'esperen autèntiques joies artesanes del Museu Nacional de Ceràmica.
Veure més Link
Contempla la segona major pinacoteca d'Espanya, l'obra de Sorolla, Goya i Velázquez i la col·lecció de retaules medievals únics en el món. L'entrada és gratuïta.
Veure més Link
Un trosset d'Àfrica a València on aprendre com són els animals, la vegetació i els paisatges més destacats dels hàbitats del continent veí: la sabana, els boscos d'Àfrica equatorial i Madagascar i els aiguamolls.
Veure més Link