Skip to main content

Com moure's per València

Per la grandària de la ciutat, la seua orografia sense grans desnivells i el seu excel·lent clima, una de les millors maneres de descobrir València és passejant pels seus carrers. Però per a moure's d'una zona a una altra, sobretot si es disposa de poc de temps, és recomanable utilitzar l'extensa xarxa de transport públic amb què compta la ciutat i que comprén tota l'àrea metropolitana, a més dels principals punts d'interés fora de València com el Parc de L'Albufera o l'Aeroport.

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) disposa de 59 línies d'autobusos, 44 regulars i 13 nocturnes, que recorren tots els barris de la ciutat. Moure's amb metro és una altra bona manera de recórrer el centre, passejar per l'antic llit del riu Túria fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències i inclús arribar a la platja de La Malva-rosa, després de fer transbord i prendre el tramvia.

Adquirir la VLC Tourist Card és la millor opció per a qualsevol viatger, des del que compta només amb unes poques hores per a visitar la ciutat, com el que planeja quedar-se uns quants dies. Amb VLC Tourist Card, l'usuari podrà utilitzar tota la xarxa de transport públic urbà (autobús, metre i tramvia) de forma gratuïta sense límit de viatges durant 24, 48 o 72 hores. La targeta es pot adquirir a l'Aeroport de Manises, a l'estació de tren Joaquín Sorolla, a qualsevol de les nostres Tourist Info. La VLC Tourist Card oferix també entrades gratuïtes a museus i monuments municipals, a més de descomptes en museus, oci, botigues i restaurants.

Finalment, València és perfecta per recórrer-la amb bicicleta. Hi ha un servici municipal de lloguer de bicicletes on el viatger pot traure's un abonament de curta duració i utilitzar alguna de les bicis que hi ha en qualsevol parada, a més nombroses empreses privades lloguen bicicletes per dies o hores. Gràcies a l'ampli carril bici és possible circular per la major part de la ciutat de forma segura per carrils exclusius per a bicicletes.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te