VALÈNCIA, LA MILLOR ELECCIÓ 

Està considerada com una de les 100 millors destinacions universitàries del món pel rànquing QS Best Student Cities, que la qualifica com assequible i desitjable. Si busques una ciutat amb qualitat de vida, pràctica, dinàmica i amb una excel·lent ubicació geogràfica, València és el teu lloc.   


Per què València?

Prompte descobriràs per què atrau cada any més de 3.000 estudiants internacionals.

alquiler de bicicleta

Accessible

Connectada per terra, mar i aire, compta amb una excel·lent xarxa de transport públic i carril bici que comunica tots els barris i zones d’estudiants a través del metro, el tramvia, l’autobús o la bicicleta. 

Guías turísticos oficiales

Assequible

València és la tercera ciutat d’Espanya, després de Madrid i Barcelona, però el seu cost de vida és molt més baix en comparació amb elles i amb la majoria de destinacions europees. 

Playas

Càlida

Perquè el sol brilla quasi tot l’any. Té una temperatura mitjana de 19 graus, sis mesos de temporada de platja, 135 quilòmetres de costa, zones verdes extenses i una gastronomia mediterrània exquisida. 

Ocio en Valencia

Estil de vida

Diversa, oberta i acollidora, ací es viu amb igual plenitud el dia que la nit. Compta amb una oferta insuperable d’experiències d’oci i cultura per a gaudir.  

OFERTA FORMATIVA I D’ALLOTJAMENT 

València compta amb una gran oferta formativa plurilingüe impartida per institucions de referència i prestigi tant en l’àmbit públic com en el privat. A més, ofereix gran varietat de propostes d’allotjament per a tots els gustos i butxaques.   


EDEM Escuela de Empresarios
Universitats i escoles formatives
Universidad de Valencia
Aprendre espanyol a València
Universidad de Valencia
Erasmus a València
Universidad de Valencia
Allotjament per a estudiants
Universidad de Valencia
Requisits per a estudiar a València
Universidad Politécnica Valencia
Com moure’s i altres preguntes freqüents