Benvinguts a la guia ACCESSIBLE DE VALÈNCIA

Des de Visit València som molt conscients de la importància de la informació d'accessibilitat per a persones que han reduït les seues capacitats físiques o sensorials.

Gràcies a aquesta guia, podràs conèixer tota la informació relacionada amb les condicions d'accessibilitat de diferents aspectes de la nostra ciutat.

Seleccioneu qualsevol de les Categories que apareixen i utilitzeu el motor de cerca per accedir a la informació que hi ha disponible.

Benvinguts a València!!!

GUIA D'ESTABLIMENTS ACCESSIBLES A VALÈNCIA

Descobreix els establiments accessibles a la ciutat de València


 

Pictogrames turístics per a
persones amb dèficit cognitiu

En el continu afany per seguir millorant l'atenció al visitant i fer de l'accessibilitat universal un dels distintius de València, avancem un pas més acostant l'oferta turística a persones amb dificultats de comunicació o llenguatge, pròpies del trastorn d'espectre autista (TEA)

 


 

Rutes turístiques per a llegir o escoltar

 

Maps Voice és la tecnologia que permet llegir o escoltar la informació dels plans. Per a persones amb dificultats auditives o de visió, és una manera d'accedir a la informació de manera accessible. Nosaltres l'hem aplicada a sis rutes per les principals zones turístiques de València. A quines esperes per a descobrir-les?


 

Rutes culturals accessibles pels Poblats Marítims 

Descobreix València a través dels seus barris. Comença pel costat més mariner de la ciutat, en dues rutes accessibles que et permetran conéixer el més interessant dels Poblats Marítims.