Què Visitar a València

Descobrix què visitar en València i les zones turístiques de la ciutat

Estàs pensant en fer una escapada i encara no saps què visitar en València? Esta urbs mediterrània no te l'acabes, més de 2.000 anys d'història, espais verds, diversos museus i edificis històrics, alegres places amb terrasses per a disfrutar al sol, llargues platges d'arena ... La llista és llarga, però ací una selecció d'imprescindibles que visitar en València. Comença amb una vista al centre històric i el seu ric patrimoni artístic. Podràs veure el Sant Calze en la Catedral; la Llotja de la Seda, una joia del gòtic civil; el Mercat Central, un dels més vius i abellidors d'Europa; l'antic fòrum romà en el Museu de l’Almoina, o pujar a contemplar una panoràmica immillorable de la ciutat des del Miquelet o les Torres de Serranos. També has de fer eixa visita que tens pendent a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Et recomanem que la combines amb un passeig amb bici per l'antic llit del Riu Túria. El Jardí del Túria travessen per complet la ciutat, amb el Parc de Capçalera i Bioparc en un extrem i la Ciutat de les Arts i les Ciències a l'altre, i més de huit quilòmetres enjardinats per a recórrer en el teu passeig.

Un arrosset a peu de platja tampoc pot faltar en els imprescindibles. Nou quilòmetres d'arena fina i a un pas del centre. Les platges de València, t'estan esperant! Tens les platges urbanes d'El Cabanyal i la Malva-rosa, en la zona dels Poblats Marítims, junt amb el famós barri d'El Cabanyal. Un poc més al nord continua la platja de la Patacona, i al sud seguixen les platges de Pinedo, la Devesa i El Saler, en el Parc Natural de L'Albufera. Totes tenen bandera blava, són accessibles amb transport públic i compten amb bons restaurants per a disfrutar de la gastronomia de la zona.

I si encara tens temps, queden moltes coses que veure en València. La ciutat compta amb més de 30 museus per a tots els públics, des del de Belles Arts, al de Soldaditos de Plom, passant pel de les Ciències o l'IVAM. A més, cal prendre's una autèntica orxata valenciana o un bon xocolate amb bunyols. El Mercat de Colom, la Plaça de la Reina o la Plaça de la Mare de Déu tenen bons establiments per a això i també són llocs molt ambientats i interessants que veure en València.

No ho penses més i veuen-te a València.

QUÈ VEURE A VALÈNCIA

La guia completa de València per saber què veure i fer a València

Ciutat de les Arts
10 visites imprescindibles
Marina de València selfie amigos
Visitar València en tres dies és possible, segueix-nos!