Marina de València

Entre el Port comercial de la ciutat i el seu Passeig Marítim es troba la Marina de València, una zona puntera amb amplis espais per a passejar, muntar amb bici, disfrutar de la cuina local i practicar activitats nàutiques i esportives. Fruit de la modernització del Port per a acollir la 32 America's Cup, València disposa d’aquest espai en què es combinen la cultura, la formació i l’emprenement amb l'esport, el turisme i la gastronomia.

L'edifici més emblemàtic és el Veles e Vents. Un contenidor cultural, on hi ha exposicions, música en directe, teatre, conferències i dansa. També molt bona gastronomia, per part del restaurant mediterrani La Marítima, la barra de cerveses de Malabar i la gran aposta culinària: la Sucursal. Als voltants es troben molts més restaurants, hotels de primer nivell i el Marina Beach Club, on la festa es posterga fins a altes hores.

Emparada en un clima que permet navegar tots els dies de l'any, la nàutica és l'activitat estrela en la zona, amb més de 800 amarraments disponibles per a embarcacions privades, amb un preu molt competitiu i assistència de qualsevol tipus. Hi ha 39 empreses de servicis i activitats nàutiques, sis clubs esportius i tres federacions esportives, on és possible practicar vela, busseig, piragüisme, pilates o rem, entre moltes altres propostes. També hi ha oferta per a contractar passejos amb vaixell des d'on disfrutar de les postes de sol, menjars i festes a bord.

La Marina és també un ecosistema d'innovació a nivell empresarial i formatiu. Acull Bankia Fintech by Innsomnia, el centre d'innovació financera més important d'Espanya, a més d'Alinghi, Edem, Llançadora i Angels.

COM ARRIBAR

La Marina De Valencia Oficinas Marina Norte, Marina Real Juan Carlos, Spain

Obtenir ruta

NO ET POTS PERDRE

Marina de Valencia
Veles e Vents
Playa del Cabanyal
Platja de El Cabanyal (Las Arenas)
Oficina_turismo_info_playa
Oficina de Turisme Platja