World Design Street Festival

Categories: festival urbà.

Diseño

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El World Design Street Festival constituirà la celebració de València Capital Mundial del Disseny 2022 al carrer amb i per a la ciutadania i l’off de Fira Hàbitat València.  

El seu calendari d’activitats es donarà cita en tota la ciutat i l’antic llit del riu i estarà enfocada en la creativitat i la promoció dels seus professionals acostant-se a valencians i visitants mitjançant exposicions, conferències, tallers, rutes per estudis, iniciatives que connectaran el disseny amb àmbits com la gastronomia.  

En línia amb la vocació de la capitalitat, democratitzar el disseny i educar entorn d’aquest per a generar un canvi en la seua percepció a nivell social, l’Street Festival aconseguirà que les persones es troben de manera fortuïta amb elements propis del disseny en entorns quotidians per a provocar la reflexió espontània sobre el vertader sentit del disseny. L’esdeveniment oferirà una ruta orgànica i fluida en tota la ciutat en una analogia del camí que ens porta a transitar a les persones d’una idea a altra.

ALTRES ESDEVENIMENTS DE LA WORLD DESIGN CAPITAL

exposició

Exposición Hoy es mañana
Link

exposició

Jordi Teixidor IVAM Valencia
Link

exposició

Dos mujeres observan un poster colorido en la exposicion
Link

exposició

Arte abstracto en el IVAM
Des de fins el
Link

exposició

Docomomo: el congreso de la arquitectura modernista
Des de fins el
Link

festival urbà

Ayuntamiento
Des de fins el
Link

festival urbà

Ayuntamiento zona peatonal pasear
Des de fins el
Link