World Design Street Festival

Categories: festival urbà.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El World Design Street Festival constituirà la celebració de València Capital Mundial del Disseny 2022 al carrer amb i per a la ciutadania i l’off de Fira Hàbitat València.  

El seu calendari d’activitats es donarà cita en tota la ciutat i l’antic llit del riu i estarà enfocada en la creativitat i la promoció dels seus professionals acostant-se a valencians i visitants mitjançant exposicions, conferències, tallers, rutes per estudis, iniciatives que connectaran el disseny amb àmbits com la gastronomia.  

En línia amb la vocació de la capitalitat, democratitzar el disseny i educar entorn d’aquest per a generar un canvi en la seua percepció a nivell social, l’Street Festival aconseguirà que les persones es troben de manera fortuïta amb elements propis del disseny en entorns quotidians per a provocar la reflexió espontània sobre el vertader sentit del disseny. L’esdeveniment oferirà una ruta orgànica i fluida en tota la ciutat en una analogia del camí que ens porta a transitar a les persones d’una idea a altra.

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    19-09-2022

  • A:

    25-09-2022

ALTRES ESDEVENIMENTS DE LA WORLD DESIGN CAPITAL

20 Thu
30º 20º