CARRERS I ZONES DE COMPRES A VALÈNCIA

Si t'atrau la idea de passejar i aprofitar per a equipar-te a l'última moda, no dubtes a recórrer els nostres carrers, en les quals trobaràs les millors botigues i les primeres marques.

 

LLOCS PER A ANAR DE COMPRES

Plaza redonda

Plaça Redona i voltants

La plaça redona és un enclavament únic situada en el Centre Històric de València on trobarem ceràmica, *souvenirs, encaixos, entre altres propostes. Els diumenges, als carrers adjacents, s'instal·la un mercat de segells, monedes, cromos entre altres que fan les delícies tant de xiquets com de majors.
Calle cestas

Carrer de les Cistelles

Carrer replet d'establiments en els quals trobar objectes de vímet fets a mà o peces de marroquineria.

Adreça: Músic Peydró
Mercado central

Mercat Central

Aquest edifici d'arquitectura modernista és una visita obligada per als amants de les compres tant per la seua gran oferta gastronòmica com pel seu atractiu arquitectònic.
HORARI: de 7.00 a 13.00 h. de dilluns a dissabte.
Adreça: Pl. de Bruixotes s/n..
Calle Poeta Querol

Carrer Poeta Querol

Aquesta zona es caracteritza per aglutinar els comerços més exclusius de la ciutat, amb signatures de gran renom internacional com a marques de luxe espanyol i artesà.
Mercado Colón Valencia

Carrer Colón i Eixample

Al llarg de tot el carrer Colón i els seus carrers confrontants, així com al voltant del Mercat de Colón, es troben les signatures comercials més conegudes a més d'una àmplia oferta en establiments de decoració i joieria exclusiva.
Tienda en Ruzafa

Russafa

El barri de Russafa viu des de fa uns anys una florent activitat comercial, entre la qual destaquen els establiments multidisciplinaris.

Adreça: Carrer Sueca, Literat Azorín, Cadis i confrontants.
centro comercial

Avinguda de França

L'Avinguda de França, prolongació de l'Albereda i eixida cap al *Saler constitueix una nova zona comercial compta amb diversos centres comercials i comerços amb propostes molt interessants.

Adreça: Av. França, Prolongació de l'Albereda i confrontants.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

zapatos-bailarinas-de-seda
Què comprar a València
chicas de compras
De compres per València, tens infinitat d'opcions