Creuers des de València

Arribar a València per mar, observant com la ciutat va prenent forma lentament, endevinant la silueta de l'edifici del Veles e Vents i amb sort, coincidir amb les barques de pesca que arriben a port cada dia a les quatre de la vesprada és una de les millors maneres d'aproximar-se a l'urbs. Així que, per què no fer-ho en un creuer?

Dues companyies parteixen regularment des del Port de València, l'excusa perfecta per a vindre o quedar-te uns dies més per a conéixer a fons la ciutat.

Costa Cruceros ofereix diversos itineraris en diferents vaixells: 

  • Costa Luminosa (València-Palerm-Civitacecchia/Roma-Savona-Marsella-BCN-VLC). Ix des de València els dimarts entre gener i febrer.  
  • Costa Toscana (València-Palerm-Civitacecchia/Roma-Savona-Marsella-Barcelona-València). Ix des de València els dimarts del mes d’abril i canvia als divendres entre maig i novembre.  
  • Costa Fascinosa (València-Barcelona-Savona-Marsella-Màlaga-Cadis- Lisboa-Gibraltar-VLC). Ix des de València en dies diversos entre octubre i novembre. 
  • Costa Favolosa (València-Savona-Marsella-Barcelona-Cadis-Gibraltar-Casablanca-Tànger-Màlaga-València). Hi haurà dues eixides a l'abril i tres en dies diversos, a l'octubre i novembre. 
  • Costa Diadema (València-Lanzarote-Santa Cruz de Tenerife-Funchal-Lisboa-Cadis-Barcelona-Marsella-Savona-València). Hi ha una eixida al mes de maig i dues al desembre (escales (eixint dimarts))  

Per la seua banda, MSC part de València els dijous en el seu vaixell Seaside entre abril i octubre per a visitar Marsella i Gènova.  Els dissabtes parteix l’MSC Bellissima per a recalar a Tarragona, Gènova, Livorno i Nàpols. 

Altres navilieres també fan escala a València, com Royal Caribbean, Azamara Cruises, Aidacruises, Silversea, TUI, Viking Cruises, Norwegian Cruise Lines, Celebrity Cruises, Seabourn Cruises,… 

 

LA MILLOR BENVINGUDA

El port de creuers de València està a 4,5 km del centre de la ciutat. Trobaràs parada de taxis per a anar on necessites o línies d'autobús que et portaran al centre històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències. Si el teu creuer atraca en els molls coneguts com a Creuers 1 o Creuers 2, existeix un shuttle intern i gratuït fins a la terminal de Transmediterránea. Allí es troba una oficina de turisme per a resoldre els teus dubtes, comprar entrades o reservar visites guiades o activitats per a la teua estada a València.

 

ESPREM LA TEUA VISITA

Si vols descobrir la ciutat pel teu compte, compra la València Tourist Card de 24 hores. Amb ella podràs utilitzar el transport públic de forma il·limitada, entrar gratis als museus i monuments municipals i gaudir de descomptes en altres atractius turístics, botigues, restaurants i serveis turístics.

Pots també utilitzar el Bus Turístic per a conéixer en poques hores i de forma còmoda els imprescindibles de València.

COM ARRIBAR

Oficina de Turismo València Puerto -Tourist Info Valencia Port, Moll de Ponent, Valencia, Spain

Obtenir ruta

Guia Creuers

Què veure en València

La guia ràpida del creueristes per a saber què veure i què fer si passes poc temps a València

Ciutat de les Arts
10 visites imprescindibles
delfinario oceanografic
Atraccions de València

EL MÉS VISITAT

Descobreix el millor de València i gaudeix de la ciutat.

No et perdis res!

Oficina_turismo_info_playa
Oficina de Turisme Platja
Marina de Valencia
Marina de València
The València's beaches route
Platges urbanes de València