Skip to main content

Creuers des de València

Arribar a València per mar, observant com la ciutat va prenent forma lentament, endevinant la silueta de l'edifici del Veles e Vents i amb sort, coincidir amb les barques de pesca que arriben a port cada dia a les quatre de la vesprada és una de les millors maneres d'aproximar-se a l'urbs. Així que, per què no fer-ho en un creuer?

 

LA MILLOR BENVINGUDA

El port de creuers de València està a 4,5 km del centre de la ciutat. Trobaràs parada de taxis per a anar on necessites o línies d'autobús que et portaran al centre històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències. Si el teu creuer atraca en els molls coneguts com a Creuers 1 o Creuers 2, existeix un shuttle intern i gratuït fins a la terminal de Transmediterránea. Allí es troba una oficina de turisme per a resoldre els teus dubtes, comprar entrades o reservar visites guiades o activitats per a la teua estada a València.

 

ESPREM LA TEUA VISITA

Si vols descobrir la ciutat pel teu compte, compra la València Tourist Card de 24 hores. Amb ella podràs utilitzar el transport públic de forma il·limitada, entrar gratis als museus i monuments municipals i gaudir de descomptes en altres atractius turístics, botigues, restaurants i serveis turístics.

Pots també utilitzar el Bus Turístic per a conéixer en poques hores i de forma còmoda els imprescindibles de València.

Obtenir ruta

Què veure en

València

La guia ràpida del creueristes per a saber què veure i què fer si passes poc temps a València

EL MÉS VISITAT

Descobreix el millor de València i gaudeix de la ciutat.

No et perdis res!

 

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te