Bioparc Valencia

Avenida Pío Baroja 3, 46015 - València

ÀREA TURÍSTICA: Bioparc i parc de Capçalera

Goril·les del Congo, lèmurs de Madagascar, lleons de la Sabana i hipopòtams del Nil. Al Bioparc de València és possible trobar vora d'un miler d'animals de 150 espècies d’Àfrica, amb la particularitat que el zoològic reproduïx el seu hàbitats per a assegurar-los el major benestar. Les barreres són pràcticament invisibles. L'objectiu és que el visitant passege com si ho fera pel continent africà, comprenent la importància de preservar els entorns naturals.

Situat al Parc de Capçalera, des d’on partix el Vell Llit del Riu Túria, el zoològic té més de 100.000 m2 i es dividix en quatre grans paisatges. En la sabana seca és possible disfrutar de rinoceronts, zebres, estruços o hienes; mentres que en la sabana humida estan les girafes, els impales, les gasetes, els suricatos o els lleons. En el bosc de baobabs, que ha sigut perfectament recreat, viu un dels majors grups d'elefants d'Espanya, amb una desena de membres.

L'illa de Madagascar és especialment divertida per quant permet al visitant acostar-se als lèmurs, que solen descendir de les branques dels arbres per a saludar. Una recreació de la cova Kitum representa els aiguamolls africans, on conviuen hipopòtams i cocodrils. I ja en els boscos d’Àfrica equatorial esperen les serps pitó, les llúdries, els lleopards i els goril·les, grans protagonistes del parc. Per tot el recinte hi ha una gran quantitat de ries amb peixos.

Bioparc també compta amb una zona d'amfiteatre, que té capacitat per a 1.000 persones, on es realitzen exhibicions d'aus i mamífers. A més hi ha un bulevard destinat a l'oci familiar, amb restaurant al seu interior, que té una àmplia terrassa amb vista a la Sabana africana. El recinte va ser inaugurat en 2008 i l'objectiu a llarg termini és incloure les àrees d'Àsia i Amèrica.

El parc obri tots els dies de l'any de 10 a 18 hores. D'abril a setembre amplia a les 20 i 21 hores. Les taquilles romanen obertes fins mitja hora abans del tancament, però també és possible adquirir les entrades per telèfon o per mitjà d'Internet. El preu és de 23,80 euros per als adults i de 18 per als xiquets (fins a 12 anys).

BILLETS

Detalls

 • Informació dels horaris

  HORARIS:

  El Bioparc està obert els 365 dies de l'any i els horaris dependran de les hores de llum solar en cada època de l'any. Les taquilles romandran obertes des de les 9.30h. Fins una hora abans del tancament de Bioparc.

  Hivern i tardor: de 10h a 18h

  Estiu i primavera: de 10h a 20h

  Consulta ací els horaris

COM ARRIBAR

Avenida Pío Baroja, 3, 46015, Valencia, España

Obtenir ruta