ELS MILLORS PLANS DE FALLES

Ací ho tens tot per a gaudir al màxim de les Falles de València. Comença per reservar una visita guiada per a conéixer l'essència d'una festa que és Patrimoni de la UNESCO. Després segueix totes les nostres recomanacions per a no perdre't els espectacles pirotècnics, saber quins monuments fallers has de veure i conéixer els moments més emotius de tot el programa faller.


 

Exposició del Ninot

Del 2 de febrer al 14 de març en en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències. De dilluns a dijous, de 10 a 20 h i de divendres a diumenge, de 10 a 21 h. visita els millors *ninots de totes les Falles de València i tria el teu favorit.

Veure més Exposició del Ninot Falles
Crida Fallas

Dona la benvinguda a les Falles 2024. El 25 de febrer, a les 19 h des de les imponents Torres de Serrans, la fallera major i infantil donaran és el tret d'eixida a les Falles. I per a acabar com correspon, espectacle de llum i color.

Veure més La Cridà de les Falles
fallas mascleta de colores

De l'1 al 19 de març, no et perdes el programa d'actes de les Falles de València. Seguix totes les nostres recomanacions per a gaudir com un autèntic faller de tots els esdeveniments, espectacles i monuments de les Falles.

Veure més Programa d'Actes Falles 2024
Fuegos Artificiales

Descobrix el calendari d'esdeveniments pirotècnics de les Falles: *mascletás, castells i espectacles de pirotècnia fan brillar de nit i de dia València des del 2 de febrer al 19 de març.

Veure més Calendari pirotècnic de les Falles 2024. Mascletaes i castells
mascletà fallas

De l'1 al 19 de març, tots els dies es dispara la Mascletà a les 14.00 hores en la Plaça de l'Ajuntament. La ciutat vibra cada dia amb la tradicional *mascletà, un concert d'explosions de pólvora amb un so únic in crescendo.

Veure més Mascletà de les Falles en la Plaça de l'Ajuntament
Falla

Sabies que existixen Falles de Secció Especial i de Primera? Encara que totes tenen el seu atractiu, són les més espectaculars. Descobrix ací quins monuments fallers no et pots perdre.

Veure més Mapa de les Falles 2024: la ruta per a visitar les millors Falles
Plantà Falla

La nit del 15 al 16 de març és d'intensa activitat: les comissions falleres treballen sense descans perquè tots els monuments fallers de València estiguen acabats a primera hora del dia 16. Eixe dia, un jurat oficial premia a les millors Falles de València, organitzades per seccions en funció del seu pressupost i qualitat.

Veure més La nit de la Plantà de les Falles
plaza de la virgen ofrenda de fallas

El 17 i el 18 de març de 15.30 h a 01.00 h té lloc la cercavila més emotiva i espectacular de les Falles. Milers de falleres i fallers, abillats amb el vestit típic i acompanyats per bandes de música, recorren la ciutat fins a la Plaça de la Verge, on els espera una immensa reproducció de la Verge dels Desemparats. 

Veure més Ofrena de flors de la festivitat de les Falles
Crema Fallas Valencia

El dia 19 de març a les 20.00 hores es cremen les falles infantils i a les 22.00 les grans, a excepció del primer premi de la Secció Especial i la de la Plaça de l'Ajuntament, que cremaran a les 22.30 h i 23.00 h respectivament.

Veure més La Cremà el dia que es cremen les Falles per a donar principi a la primavera

Els Plans més fallers

Balcones Fallas
La mascletà des d’un balcó: tota una experiència
Falla convento Jerusalen 2021
Visita l’interior de les falles de la Federació de la Secció Especial
Falla
Visites guiades: Falles, molt més que una experiència
Cabalgata del Ninot
Cavalcada del Ninot 2024
Falleras Balcón Ayuntamiento Mascletà
Lliurament de premis de Falles
Cabalgata del Fuego
Torna la Cavalcada del Foc, un espectacle únic

 

Aprofita les Falles visitant els Tops

Ciutat de les Arts i les CIencies cac panorama
Ciutat de les Arts i de les Ciències
Bioparc
Bioparc València
paella en la albufera
Passeig amb barca i paella en l'Albufera

Esdeveniments de les Falles avui

Exposició del Ninot
Del 02/02/2024 al 15/03/2024
Exposició del Ninot Falles