MUSEUS I MONUMENTS QUE VEURE A VALÈNCIA

La cultura a València forma part de l’essència del ciutadà manifestant-se en més de 60 contenidors culturals entre museus, monuments i espais multidisciplinaris. València és rica en història, així com en producció artística i artesanal, motiu pel qual és possible trobar museus d’art contemporani, museus gremials, museus amb obra gòtica o tresors amagats com el venerat “Sant Calze”. Tots ells ubicats en espais d’arquitectures sempre interessants i eclèctiques que van des del gòtic fins a les últimes tendències de l’arquitectura més contemporània. Descobrir-los és descobrir l’ànima de la cultura de València.VULL MÉS!

Si vols conéixer tots els museus i monuments de la ciutat ací tens les nostres guia


Per a gustos, els 34 museus de la ciutat. Des de la segona major pinacoteca d'Espanya en el Museu de Belles arts, fins a l'art modern de l'IVAM, passant pel Museu Nacional de Ceràmica, el Faller, el Centre del Carme o el centre artístic Bombes Gens.
Veure més Link
Descobreix els monuments que no et pots perdre a València. La llista d'imprescindibles és llarga, amb tresors com la Catedral, la Llotja de la Seda, els frescos de l'Església de Sant Nicolás, les Torres de Serrans o la Plaça Redona entre altres.
Veure més Link