Eixir de festa per València

L'oferta d'oci nocturna a València és molt àmplia i dura tot l'any gràcies al bon temps. Durant el cap de setmana, que és quan més ambient hi ha, la festa comença després de la sobretaula i es pot allargar fins a ben entrada la matinada perquè, encara que els pubs tanquen a les 3:30 hores, les discoteques obrin fins a les 7:30 hores. Així que si busques festa, esta és la teua ciutat (però que no se't vaja de les mans, per favor).

Acompanya'ns en una ruta barri a barri per a veure quin és el que més et va!

 


Barri del Carmen

En ple centre històric, el Carme és la zona amb més bullícia. Et recomanem que agafes lloc en una terrassa de la plaça del Negrito, el Tossal o el Doctor Collado per a tirar la vesprada a força de brindis o que passeges pels seus carrerons fins a trobar la barra perfecta on prendre algunes tapes. Altres clàssics del Carme són l'Aigua de València del Cafè de les Hores, escoltar jazz en directe en Jimmy Glass o ballar fins que es tire la persiana en la pista de Radio City.

Bolseria Barrio del Carmen

 


Barri de Russafa

El barri de Russafa, en L’Eixample, és el més alternatiu de la ciutat. Ací pots barrejar-te amb els valencians més moderns i desenfadats sopant en restaurants com el Canalla Bistró, Dos Estaciones o Nozomi Sushi Bar. Que vols cultura? Explora l'interessant circuit cultural alternatiu de Russafa en la llibreria Ubik o en la galeria Espai Tactel. I si el que vols és ballar, el so independent t'espera en les xicotetes sales del barri o discoteques com Oven o Play.

Mercado Colón Valencia

 


Marina de València

La Marina és una zona eclèctica i especialment transitada durant els mesos d'estiu. La Marina Beach Club, amb la seua piscina arran de mar, és el lloc per a deixar-se veure. La Fàbrica de Gel és per a prendre alguna cosa en un ambient més relaxat. I si prefereixes un poc més de més “canya”, en l'Avinguda Blasco Ibáñez t'espera La 3, discoteca famosa per l'electrònica i la música independent.

Marina de Valencia

 


Ciutat de les Arts i les Ciències

Si busques alguna cosa més sofisticada, la teua zona és la Ciutat de les Arts i les Ciències. De juny a setembre, L’Umbracle es converteix en la terrassa més festiva i bonica de la ciutat i, si tens ganes de més festa, solament hauràs de baixar fins a famosa discoteca Mya. A més, en els carrers adjacents hi ha pubs tan coneguts com el 48 i On The Rocks.

Umbracle Valencia

 


Altres Barris

Però la festa a València no acaba ací. Segueix recorrent els barris de la ciutat a la recerca de taula i descobriràs que els dijous l'ambient universitari es reparteix entre Benimaclet, la Plaça Xúquer, Hondures i el Cedre.

O que el públic més adult (però amb les mateixes ganes de passar-ho bé) ix al voltant del carrer Juan Llorens, l'avinguda d'Aragó o la Plaça Cánovas.​

Terraza

 

ET RECOMANEM

sala cafe las horas
Café de Las Horas Café-Bar
artistas de cafe del duende durante actuación
Café del Duende Flamenco
plato de hamburguesa del irish pub mulligan
Irish Pub Mulligan's
Mediterranean Guitar
Mediterranean Guitar
detalle bodega del restaurante olhöps craft brewery
Olhöps Craft Brewery
Big Ben
Big Ben
Radio City Valencia
Radio City Valencia
La Casa de la Mar
La Casa de la Mar
Loco Club
Loco Club