Aeroport de València

L'aeroport de València està situat entre els termes municipals de Manises i Quart de Poblet, a tan sols 8 quilòmetres de la capital, i connectat per mitjà de tots tipus de transports. Actiu des dels anys 50, disposa d'una sola pista amb orientació 12/30 i dues terminals de passatgers. D’una banda està la Terminal Principal, que al seu torn consta de la T1 i la T2, on operen els vols nacionals. Des de la Terminal d'Aviació Regional s’enlairen els vols autonòmics.

AEROLÍNIES. Els principals operadors de l'aeroport de València són Ryanair, Air Nostrum i Air Europa, encara que també operen a les seues pistes Iberia, Air France, British Airways, EaasyJet, Swiss International, Turkish Airlines o Lufthansa, entre d’altres.

SERVICIS. Compta amb quioscos, botigues lliures d'impostos, bars i restaurants. A més disposa de caixers automàtics, telèfons públics, internet Wi-Fi, assistència mèdica i banys adaptats per a persones discapacitades. També hi ha una sala VIP, situada entre la T1 i la TR, i una oficina Tourist Info, ubicada a la Planta d'Arribades.

APARCAMENT. A l'aeroport de Manises hi ha dos pàrquings públics situats enfront de l'Edifici de la T1 i en les proximitats de la Terminal Regional. També hi ha un espai destinat als lloguers de cotxes i als autobusos de touroperadors.

LLOGUER DE COTXES. En total, hi ha nou companyies de lloguer de cotxes a Manises, set amb oficina en la planta baixa de l'Edifici Terminal, mentres que les dues restants disposen del seu punt d'entrega i recollida al pàrquing de la T1.

 

CONNEXIÓ AEROPORT - CENTRE CIUTAT:

- Amb metro: per mitjà de la Línia 3 (roig) i la Línia 5 (verd). L'estació es troba al vestíbul d'Arribades de la planta 0 de la Terminal Regional. El trajecte fins al centre de la ciutat és d'aproximadament 25 minuts.

- Amb autobús: gràcies a la línia metropolitana 150, coneguda com a Metrobús Aeroport. Té parada a la vorera d'Arribades de la T1. També hi ha altres touroperadors privats i companyies com Alsa que, amb motiu dels mesos d'estiu, activen línies complementàries amb destinació a Alacant i Benidorm.

- Amb taxi: Hi ha dues parades, tant a la zona d'Eixides (planta 1) com a la zona d'Arribades (planta 0) de la T1. Els taxis són blancs i pertanyen a companyies urbanes. Totes tenen les mateixes tarifes i oferixen servici durant les 24 hores.

- Amb cotxe: L'accés per carretera es realitza des de l'autovia V-11, que connecta l’A-3 (Autovia de Madrid a València) amb la V-30.
 

UN CONSELL:

Adquirix la VLC Tourist Card en Tourist Info- Aeroport i disfruta de transport públic urbà gratuït sense límit de viatges (inclou el trajecte València-Aeroport). També oferix interessants descomptes en museus, oci, tendes, restaurants…
+Info en www.valenciatouristcard.com

COM ARRIBAR

Obtenir ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Image placeholder
Lloguer de Cotxes València
Image placeholder
Taxi València
Image placeholder
València Tourist Card