Aeroport de València

L’aeroport de València està situat entre els termes municipals de Manises i Quart de Poblet, a tan sols 8 quilòmetres de la capital, i connectat mitjançant tot tipus de transport públic (autobús i metro). Actiu des dels anys 50, disposa de dos terminals de passatgers. D’una banda, està la Terminal Principal, que al seu torn consta de la T1 i la T2, on operen els vols nacionals. Des de la Terminal d’Aviació Regional enlairen els vols autonòmics. Els principals operadors de l’aeroport de València són Ryanair, Air Nostrum i Air Europa, encara que també operen en les seues pistes Iberia, Air France, British Airways, EasyJet, Swiss International, Turkish Airlines o Lufthansa, entre altres. 

Com anar de l’aeroport al centre de la ciutat 

En metro

Hi ha dos línies de metro que t’acosten de l’aeroport a la ciutat: la Línia 5 Aeroport/Torrent Avinguda-Neptú i Línia 3 Aeroport / Palmaret-Rafelbunyol (Metrovalencia). Cada 15-20 minuts aproximadament. El preu del bitllet és de 4,80 € (més 1 € del cost de la targeta). Aquest trajecte és gratuït amb la València Tourist Card. Duració aproximada del trajecte: 20 minuts. 

UN CONSELL: et recomanem comprar València Tourist Card amb tot el transport públic urbà gratuït sense límit de viatges (inclou el trajecte València - Aeroport). També ofereix descomptes interessants en museus, oci, botigues, restaurants… 

COMPRA-LA ACÍ!


En autobús de línia 

Hi ha una línia d’autobús que t’acosta de l’aeroport a la ciutat: la Línia 150 València - Manises – Aeroport. Horari: Aeroport - València (Fernanbus): 6.30, 7.00, a partir d’aquesta hora cada 30 minuts fins a 21.30 / 22.00. Preu: 1,45 € (es pot comprar el bitllet en l’autobús). Duració aproximada del trajecte: 40 minuts.


En taxi:  

Cost aproximat en taxi des de l’aeroport fins al centre de la ciutat: 20 €.  

TRUCA A UN TAXI: +34  96 357 13 13 


En cotxe:  

L’accés per carretera es realitza des de l’autovia V-11, que connecta l’A-3 (autovia de Madrid a València) amb la V-30. Pots reservar la teua plaça en l’aparcament de l’aeroport des d’ací.  


Serveis de l’aeroport 

Compta amb quioscos, botigues lliures d’impostos, bars i restaurants. A més disposa de caixers automàtics, telèfons públics, internet Wi-Fi, assistència mèdica i banys adaptats per a persones discapacitades. També hi ha una sala VIP, situada entre la T1 i la TR, i una oficina d’informació turística, situada en la planta d’arribades. 

Oficina d’informació turística 

Situada a la planta d’arribades de l’Aeroport de Manises, ofereix informació turística, assessorament personalitzat en diferents idiomes, planificació integral de l’estada a la ciutat, accés a la compra i reserva de recursos turístics de la destinació, assegurant una bona organització del viatge i l’estalvi de temps i esperes. 

Lloguer de cotxes en l’aeroport 

En total, hi ha nou companyies de lloguer de cotxes a l’aeroport de València, set amb oficina a la planta baixa de l’edifici Terminal, mentre que les dos restants disposen del seu punt de lliurament i recollida al pàrquing de la T1. 

Aparcament a l’aeroport 

A l’aeroport de Manises hi ha dos pàrquings públics situats davant de l’edifici de la T1 i en les proximitats de la Terminal Regional. També hi ha un espai destinat als lloguers de cotxes i als autobusos d’operadors turístics. 

COM ARRIBAR

Aeroport de València

Obtenir ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Coche de lujo
Lloguer de Cotxes València
Tele taxi
Taxi València
Valencia Tourist Card
València Tourist Card