Viu una experiència immersiva amb «Ron Arad 720°» a la Marina

Categories: en familia, espectacle, exposició.

Destacat

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Després del seu pas per Londres, Jerusalem i Singapur, el 4 de juny «Ron Arad 720°» aterra a la Marina de València de la mà de la Fundació Hortensia Herrero.

Aquesta construcció monumental — també denominada Curtain Call — és la proposta de l’artista israelià Ron Arad per a unir art i tecnologia d’una manera única.

«Ron Arad 720°» és una cortina de huit metres composta per 5.600 varetes de silicona que estan suspeses d’un anell de 18 metres de diàmetre. Sobre la seua superfície es llança incessantment una cuidada selecció d’imatges que poden ser contemplades tant des de l’interior com des de l’exterior de l’estructura. Impressionant.

 A través d’aquestes projeccions creades per grans artistes com Javier Mariscal & David Shrigley, SDNA, Mat Collishaw o Greenaway & Greenaway, el públic es mimetitza amb «Ron Arad 720°», convertint-se en creador i al seu torn en espectador de l’obra artística.

Aquesta exposició immersiva forma part del programa oficial de World Design Capital Valencia 2022, i l’accés és gratuït.

Tens fins al 28 d’agost per a gaudir de les projeccions que s’emeten tooots els dies entre les 22:00 h i le 00:30 h.

No et perdes aquesta experiència multisensorial màgica!

Obtenir ruta