Viu les nits d'estiu de l'Oceanogràfic

Categories: en familia.

Destacat

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Si visites València aquest estiu, no et perdes la programació especial per als mesos estivals de l'Oceanogràfic. Un munt d'activitats i experiències noves t'estan esperant per a aconseguir que tota la família gaudisca de l'estiu.

Vols saber més? T'ho expliquem :)

Durant el dia, el recinte amplia el seu horari habitual fins a les 22.00 h fins a finals d'agost.

A més de participar en experiències habituals com «La mar a les teues mans» o en la visita al centre de recuperació d'animals, el públic pot conéixer alguns dels secrets millors guardats de l’aquari més gran d'Europa amb el recorregut guiat «El Backstage Tour», descobrir la recentment estrenada pel·lícula en 4D «Tentacles» —inspirada en un polp— o divertir-se amb una nova presentació de dofins centrada en la ciència.

Si et sembla que aquestes novetats fan que la programació siga molt més apetible, espera, perquè enguany…

Prepara't per a viure l'Oceanogràfic de nit!

D'una banda, tens els fantàstics Night Tours.

Durant els caps de setmana de juliol, i de l'1 al 27 d'agost, quan el parc tanca, es realitzen visites privades nocturnes amb un màxim de 30 persones, per a poder explorar amb calma la vida a l'Oceanogràfic i observar de prop com canvien els animals al vespre.

D'altra banda, està l'opció de gaudir d'un agradable sopar a la terrassa exclusiva del restaurant Oceans.

En estar alçada sobre l'Albufera de l'Oceanogràfic, permet tenir una visió global del recinte i gaudir d'un deliciós menú en família envoltat de pelicans, granotes, ocellets i altres habitants d'aquesta gran llacuna.

Amb quina experiència et quedes?

Reserva ací la teua entrada i viu un estiu diferent.

Que no t'ho conten!

Obtenir ruta