Sisé aniversari de la declaració de les #FallasUNESCO

Categories: festival urbà.

Fallas

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

València celebra amb música i foc que les Falles són Patrimoni de la Humanitat des de fa sis anys

S'acosta la celebració del VI aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Déu n'hi do! Per això el món faller el celebra en gran.


Els dies 26 i 27 seran només el començament d'una celebració que s'allargarà, com una bona traca, fins al 30 de novembre.
Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!

 

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE


A les 18 h, Cavalcada del Patrimoni. 
Espectacular desfilada als «Gegants i Cabuts» de l'Ajuntament de València amb la Colla de Junta Central Fallera, la Muixeranga Vella d'Algemesí, els Cavalls del Vi de Caravaca de la Cruz (Múrcia) i el I Seguici Fúnebre dels Amants de Terol. 
20.30 h, Dansà popular a les portes de la Llotja, una altra joia Patrimoni de la Humanitat, i amb la música de la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera.

No hi ha excusa per a no participar en aquest acte de dansà popular. Qualsevol persona està convidada. T’agrada la dansa? Vols divertir-te? Aprofita aquesta oportunitat. 

 

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE


A les 14 h, mascletà a la Ciutat de l'Artista Faller.
Durant tot el cap de setmana, els museus fallers de València, Cullera i Alzira, i els de l'Artista Faller de València i Gandia estaran oberts.

 

DIMECRES 30 DE NOVEMBRE


A les 22 h, brindis institucional a les portes de l'Ajuntament de València. El Cant d’Estil i la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera posaran la música, i un castell de focs artificials sumarà el color a aquesta celebració.


Tria el teu millor pla! 

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    26-11-2022

  • A:

    30-11-2022

  • Informació dels horaris

    Tot el dia