Nadal al Bioparc, un Nadal «més en gran»

Categories: en familia.

No t'ho perdes

ÀREA TURÍSTICA: Bioparc i parc de Capçalera

Bioparc celebra el naixement de l’elefanteta amb entrades i passes infantils a 1 €

 

Saps que ha nascut una elefanteta a València?
Encara no té nom, però prop de 5.000 persones ja han mostrat la seua preferència entre Makena, Meru i Mandisa i tu també pots participar en aquesta decisió des d’ací. 


El naixement d’aquesta xicoteta elefanta és un senyal d’esperança per al projecte internacional de conservació d’aquesta espècie animal, que es troba en perill d’extinció. I per a celebrar aquest gran èxit amb les persones que vulguen acostar-se a conéixer-la, Bioparc llança una campanya especial de Nadal amb entrades infantils d’1 dia a 1 €. 


Has llegit bé: 1 €!


Per a fer-te amb les teues, has de tenir en compte que cada compra permet un màxim de 2 entrades infantils ―de 4 a 12 anys― i que aquestes entrades estan condicionades a la compra d’una entrada general ―també amb les modalitats general descompte, +65 o reduïda descompte―.


On comprar-les?
La venda només està disponible en línia en la web del parc i has d’adquirir-les almenys el dia d’abans de la visita. 


Aquesta oferta també inclou els passes B! anuals infantils a 1 €, per descomptat. Però has de tenir en compte que, en aquest cas, és imprescindible adquirir alguna de les modalitats de passe anual general o +65 ―el màxim és de 3 passes B! Infantil per operació de compra i no inclou els 3,50 € de despeses de gestió de cada passe―.


A més, durant totes les vacances escolars es podrà gaudir d’activitats especials com la Desfilada de Gossos Abandonats que se celebrarà el diumenge 18 de desembre amb la protectora AUPA, una altra mostra del compromís de Bioparc amb els animals.


Que no se t’escape res!

COMPRAR ENTRADES

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-12-2022

 • A:

  08-01-2023

 • Informació dels horaris

  De dilluns a diumenge de 10.00 h a 18.00 h.

 • Preu

  Entrada infantil (4-12 anys) 1 DIA: 1 €

  Passe B! infantil (4-12 anys) 1 ANY: 1 €

  Resta: des de 17,90 €

COM ARRIBAR

Bioparc València, Avinguda Pío Baroja, Valencia, Spain

Obtenir ruta