Melodies sota les estreles: ‘Parlami d’amore Mariù’ il·lumina el centre històric de València

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Ars Magna proposa un concert a l’aire lliure en el Claustre del Real Col·legi de l’Escoles Pies.

La nit del divendres 28 de juliol, a les 21.00, el Claustre del Real Col·legi de l’Escoles Pies de València es convertirà en l’escenari ideal per al concert "Parlami d’amore Mariù”.

La clàssica cançó italiana "Parlami d’amore Mariù” serà el “leit motiv” i la inspiració d’aquesta original proposta musical que promet ser una experiència inoblidable.

Els talentosos intèrprets Saray García, soprano, i Pascual Andreu, tenor, s’uniran a Isabel Latorre a l’acordió i a Pablo García Berlanga al piano. Junts, portaran al públic a un viatge emocional a través de melodies captivadores i bells arranjaments.

L’elecció del claustre del Real Col·legi de l’Escoles Pies de València com a escenari principal destaca l’excel·lència artística d’Ars Magna, un col·lectiu conegut pel seu enfocament independent i el seu compromís amb la qualitat escenogràfica. Aquest lloc històric, impregnat de bellesa i encant, proporcionarà una atmosfera màgica i única per a gaudir de la música a l’aire lliure.

No perdes l’oportunitat de viure una nit molt especial, envoltat de música sublim i la majestuositat del Claustre del Real Col·legi de l’Escoles Pies de València

TICKETS

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  28-07-2023

 • A:

  28-07-2023

 • Informació dels horaris

  21.30 hores

 • Lloc

  C/ dels Carnissers, 6, 46001 València

 • Preu

  Des de 9€ a 32€

COM ARRIBAR

C/ dels Carnissers, 6, 46001 València, España

Obtenir ruta

Informació d'interés

21 Fri
31º 21º