«Honeymoon: Unclassified» en Bombas Gens

Categories: exposició.

Una exposició documental de l’artista Antoni Miralda

«Honeymoon: Unclassified» és el projecte de l’artista català Antoni Miralda que veurà la llum en Bombas Gens Centre D’Art des del 27 d’abril al 26 de novembre.

Aquesta exposició documental està basada en «Honeymoon Project»: un projecte artístic que va ser el resultat de l’enllaç matrimonial entre dos monuments històrics: el de Cristòfor Colom, al port de Barcelona, i l’Estàtua de la Llibertat, a la badia de Nova York.

La finalitat era tan senzilla com crear una connexió entre les dues cultures i proporcionar un intercanvi d’idees, productes i tradicions. I cal dir que posava de manifest la similitud entre totes dues per les seues simbologies de la conquesta d’Amèrica i l’alliberament dels Estats Units.

El perquè d’aquest projecte ve de l’actual exhibició en Bombas Gens de la Sabata Góndola: un regal de Venècia a l’Estàtua de la Llibertat fet a mida per a ella

Aprofita i visita l’exposició que t’ofereix aquest ventall de curiositats. A més, per a posar la guinda al pastís, es festejaran una sèrie d’actes que estaran oberts al públic.

Quedes oficialment convidat!
 

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  27-04-2023

 • A:

  26-11-2023

 • Lloc

  Bombas Gens Centre D´Art Av. de Burjassot, 54-56 46009 València

QUIN MES VEURE EN BOMBAS GENS

exposició

Visitas guiadas Bombas Gens
Des de fins el
Viu històries ocultes en les visites guiades de Bombes Gens

Com arribar

 • Metro: L1, L2.
 • Autobús: 28, 60, 64, 94, 95, 98.
20 Thu
30º 20º

COM ARRIBAR

Bombas Gens Centre d'Art, Av. de Burjassot, 54, 46009 València, España

Obtenir ruta