Festival Opera, música electrònica als Jardins de Vivers

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

John Talabot, Jane Fitz i Margaret Dygas caps de cartell

El pròxim 30 de setembre se celebra l’esdeveniment que té en suspens a tots els amants de la música electrònica: el Festival Opera, que torna a València als Jardins de Vivers.

Opera és un festival de música electrònica que se centra en el gènere techno-house experimental i que compleix enguany la seua segona edició. Opera s’està posicionant com l’esdeveniment de música electrònica experimental de referència a la ciutat de València. A més, el festival acosta la ciutat a les capitals europees en les quals se celebren grans esdeveniments d’aquest tipus de música.

Després de molta expectació, l’agost passat es va confirmar la presència de John Talabot com a cap de cartell d’Opera, un artista que ho dóna tot a  l’escenari amb les seues mescles irreverents i els seus beats hipnòtics.

Els assistents també podran gaudir de sets inigualables d’artistes de renom internacional com Jane Fitz, Margaret Dygas, Quest o Priku, que han conquistat pistes de ball a tot el món amb la seua energia única.

A més, no podem oblidar esmentar els artistes locals que fan que l’escena electrònica de València brille amb llum pròpia, com Pajaro Dune, Pizzicatto, Varis, Pin i Sueezo.

Música electrònica a València

El pròxim 30 de setembre tens una cita amb els millors artistes internacionals, nacionals i locals de la música electrònica. 12 hores de techno-house sense interrupcions en els quals la música, la naturalesa i la comunitat electrònica s’uniran al magnífic entorn de Jardins de Vivers.

Les entrades estan volant. No esperes fins a l’últim moment per a aconseguir la teua!

Reserva ja les teues entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  30-09-2023

 • A:

  01-10-2023

 • Informació dels horaris

  12 hores

 • Lloc

  C/ de Cavanilles, 1, 46010 València, Valencia

 • Preu

  24,99 €

COM ARRIBAR

Jardines del Real o Viveros, C/ de Cavanilles, 1, 46010 Valencia, España

Obtenir ruta

Informació d'interés

22 Wed
27º 15º