Exposició de ceràmica Nolla al Museu Nacional de Ceràmica

Categories: exposició.

Gaudeix de l’art ceràmic en l’exposició «L’arquitecte José María Manuel Cortina Pérez i la ceràmica Nolla» que arriba al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries «González Martí»

El valencià Jose María Manuel Cortina Pérez continua sent 23 anys després de la seua mort un dels mestres de l’art ceràmic més populars de la ciutat de València.

Per això des del 23 de febrer al 16 d’abril de 2023 podràs gaudir del seu art en la mostra «L’arquitecte José María Manuel Cortina Pérez i la ceràmica Nolla» que proposa el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries «González Martí»: un espai de formes i colors que celebren el «medievalisme fantàstic» que aquest geni valencià va regalar a la seua ciutat natal.

Però… què és la ceràmica Nolla? Doncs és una pregunta la resposta de la qual pots trobar en aquest article del nostre blog ?

L’exposició mostra el disseny exhaustiu i metòdic dels edificis amb el qual l’arquitecte va decorar no sols la ciutat de València, sinó també els seus voltants. Obres per a gaudir en vida, com ara habitatges o viles, però també per a dignificar la mort amb panteons impressionants.

Si vols gaudir de l’arquitectura des de la mirada d’un artista i de la bellesa de la ceràmica Nolla informa’t en la web oficial del Museu Nacional de Ceràmica i no deixes passar aquesta oportunitat.
 

MÉS INFORMACIÓ

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  23-02-2023

 • A:

  16-04-2023

 • Informació dels horaris

  De dimarts a dissabtes: 10 h a 14 h i 16 h a 20 h
  Diumenges i festius: 10 h a 14 h
   

 • Preu

  Entrada normal: 3 €
  Entrada reduïda: 1,50 € 
   

COM ARRIBAR

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí, C. Poeta Querol, 2, 46002 Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L3, L5.
 • Autobús: 4, 6, 8, 9, 11, 16, 26, 27, 31, 70, 71.
21 Fri
30º 20º