Compra en comerç local

Qui ha dit que el shopping no pot ser sostenible?

Que tu consumisques en el xicotet comerç i les botigues de proximitat que aposten per productes sans i respectuosos amb el medi ambient és un gran suport tant per als productors com per als comerciants locals.

A València hi ha un gran ventall de botigues d’aquestes característiques i una xarxa de mercats municipals que són autèntics temples del quilòmetre 0.

 

 

Botigues Made in València

L’artesania, el disseny, la moda, la joieria o la gastronomia són alguns dels sectors més productius del comerç a València. Botigues de porcellana com la internacionalment coneguda Lladró, complements de seda pintats a mà d’Ensedarte, els ventalls artesans de Vibenca o Carbonell, o alguna peça d’orfebreria de Peris Roca o ceràmica d’Ana Illueca són regals exclusius i amb tot el sabor valencià. A més de propostes molt saboroses i de la terreta o les millors marques de moda i complements o souvenirs de disseny. Pots fer una visita guiada perquè et porten als locals made in València que no t’has de perdre.


shopping luxury
Botigues Made in València
zapatos-bailarinas-de-seda
Què comprar a València
chicas de compras
De compres per València, tens infinitat d'opcions

 

 Mercats municipals

El Mercat Central, el de Russafa, el de Mossén Sorell, el del Cabanyal o el de Colom són els més concorreguts pels valencians i qualsevol d’ells mereix una visita. Són temples del producte de temporada i proximitat i a més seran una festa per als teus sentits. Taronges, carxofes, pimentons, anguiles, mariscos, salaons… Amb l’horta i el Mediterrani com a proveïdors directes són el millor rebost que pugues imaginar per a provar la qualitat dels productes valencians.


Mercado Central
Mercats Municipals: Temples del Km 0
Mercado Colón
Mercat de Colom

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Jardines del Turía
Mou-te per València reduint emissions
En bici por arrozales
Practica l’ecoturisme en València
Pareja con la Valencia Tourist Card
Consells per a un viatge responsable