Compra en comerç local

Qui ha dit que el shopping no pot ser sostenible?

Que tu consumisques en el xicotet comerç i les botigues de proximitat que aposten per productes sans i respectuosos amb el medi ambient és un gran suport tant per als productors com per als comerciants locals.

A València hi ha un gran ventall de botigues d’aquestes característiques i una xarxa de mercats municipals que són autèntics temples del quilòmetre 0.

 

 

Botigues Made in València

L’artesania, el disseny, la moda, la joieria o la gastronomia són alguns dels sectors més productius del comerç a València. Botigues de porcellana com la internacionalment coneguda Lladró, complements de seda pintats a mà d’Ensedarte, els ventalls artesans de Vibenca o Carbonell, o alguna peça d’orfebreria de Peris Roca o ceràmica d’Ana Illueca són regals exclusius i amb tot el sabor valencià. A més de propostes molt saboroses i de la terreta o les millors marques de moda i complements o souvenirs de disseny. Pots fer una visita guiada perquè et porten als locals made in València que no t’has de perdre.


Image placeholder
Botigues Made in València
Image placeholder
Què comprar a València

 

 Mercats municipals

El Mercat Central, el de Russafa, el de Mossén Sorell, el del Cabanyal o el de Colom són els més concorreguts pels valencians i qualsevol d’ells mereix una visita. Són temples del producte de temporada i proximitat i a més seran una festa per als teus sentits. Taronges, carxofes, pimentons, anguiles, mariscos, salaons… Amb l’horta i el Mediterrani com a proveïdors directes són el millor rebost que pugues imaginar per a provar la qualitat dels productes valencians.


Image placeholder
Mercats Municipals: Temples del Km 0
Image placeholder
Mercat de Colom

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Image placeholder
Mou-te per València reduint emissions
Image placeholder
Practica l’ecoturisme en València
Image placeholder
Consells per a un viatge responsable