Què comprar en la teua visita

A València hi ha propostes per a tots els gustos. Ací deixem algunes idees d'allò que no devem oblidar-nos de comprar durant el nostre viatge.

 

Artesania:

Entre l'artesania típica per a comprar no has d'oblidar qualsevol producte realitzat en seda. El vimen és també protagonista dins del comerç de la ciutat, de fet, hi ha un carrer dedicada exclusivament a productes elaborats en vimen, el carrer de les Cistelles. Coses per a la casa, detalls artesanals, múltiples opcions per a emportar-nos de record del nostre pas per València.

No podem oblidar la ceràmica, material amb gran tradició en la nostra regió i que compta amb Lladró com a marca emblemàtica. Durant el mes de maig, la fira de l'Escuraeta és també lloc fonamental on trobar elements de pisa i fang.
 

zapatos-bailarinas-de-seda

 


 

Gastronomia:

 Els mercats municipals com el Mercat Central és un lloc ideal per a comprar el millor de la gastronomia. Saladures, pernil serrà i olives són els productes més típics i es poden portar envasats al buit. A més, els vins valencians, l'orxata, l'aigua de València o la Mistela són les begudes més recomanables per a regalar. I per descomptat, no ens podem oblidar de l'arròs valencià en les seues tres varietats (Sénia, Bomba i Albufera) i la xufa de València. Els més creatius també poden comprar un Kit per a cuinar l'autèntica paella valenciana.
 

olivas

 


 

Moda:

La zona de compres per excel·lència és Colom i els seus voltants. A més de les marques comercials més populars, si es vagareja per la contornada es troben les tendes dels dissenyadors, amb noms tan valencians com a Dolores Cortés, Álex Vidal o Siemprevivas. La Milla d'Or valenciana és el carrer Poeta Querol, amb firmes com Loewe, Louis Vuitton o Roberto Cavalli, Michael Kors, Roberto Verino, Zadig & Voltaire, Carolina Herrera, Camper o Salvatore Ferragamo.
 

Moda

 


 

Joies:

La ciutat té una llarga tradició joiera, sent habitual trobar comerços llegendaris dedicats a aquest ofici. La mestria en el treball de certes pedres precioses i la innovació en el disseny unit a la tradició són elements que faran impossible resistir-nos a emportar-nos una joia com a record.
 

joyería

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

calle colón
Carrers i zones de Compres
chicas de compras
De compres per València, tens infinitat d'opcions