Museu de les Ciències de València

Av. del Professor López Piñero, 7, 46013 València, Valencia, España

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Exposicions interactives i animacions científiques

Detalls

  • Horaris
  • Informació dels horaris

    De dilluns a diumenges: de 10 a 18 h i de 10 a 19 h (De 10 a 21 h en estiu)

  • VTC descompte 10% dto València Tourist Card
  • Segle XXI

És el gran museu del segle XXI per a donar a conéixer de manera didàctica, interactiva i amena tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

Està envoltat d’una superfície de 13.500 metres quadrats de làmines d’aigua.

Un edifici de proporcions grandioses, que alberga multitud d’activitats i iniciatives relacionades amb l’evolució de la vida i la divulgació científica i tecnològica.

La interactivitat distinguix al Museu de les Ciències, que es presenta baix el lema: “Prohibit no tocar, no sentir, no pensar”. Així, el museu es convertix en un instrument real d’educació i reactivació de la capacitat crítica de la població.

Junt amb l’extens material expositiu, el museu també promou la difusió d’activitats i publicacions relacionades amb la ciència i l’educació, transformant-se en transmissor de coneixements entre el món científico-educatiu i el conjunt de la societat.

El seu valor com a complement i recolzament per a l’activitat educativa dels centres escolars i per a les empreses i institucions el convertixen en un museu viu, que manté un diàleg constant amb la societat que l’envolta.

 

ENTRADES

COM ARRIBAR

Av. del Professor López Piñero, 7, 46013 València, España

Obtenir ruta