Museu de les Ciències de València

Av. del Professor López Piñero, 7, 46013 València, Valencia, España

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Exposicions interactives i animacions científiques

És el gran museu del segle XXI per a donar a conéixer de manera didàctica, interactiva i amena tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

Està envoltat d’una superfície de 13.500 metres quadrats de làmines d’aigua.

Un edifici de proporcions grandioses, que alberga multitud d’activitats i iniciatives relacionades amb l’evolució de la vida i la divulgació científica i tecnològica.

La interactivitat distinguix al Museu de les Ciències, que es presenta baix el lema: “Prohibit no tocar, no sentir, no pensar”. Així, el museu es convertix en un instrument real d’educació i reactivació de la capacitat crítica de la població.

Junt amb l’extens material expositiu, el museu també promou la difusió d’activitats i publicacions relacionades amb la ciència i l’educació, transformant-se en transmissor de coneixements entre el món científico-educatiu i el conjunt de la societat.

El seu valor com a complement i recolzament per a l’activitat educativa dels centres escolars i per a les empreses i institucions el convertixen en un museu viu, que manté un diàleg constant amb la societat que l’envolta.

 

ENTRADES

Detalls

  • Horaris
  • Informació dels horaris

    De dilluns a diumenges: de 10 a 18 h i de 10 a 19 h (De 10 a 21 h en estiu)

  • VTC descompte 10% dto València Tourist Card
  • Segle XXI

COM ARRIBAR

Av. del Professor López Piñero, 7, 46013 València, España

Obtenir ruta