Home >> Que fer en valencia >> Cultura valenciana >> Museus en valencia >> Museu Municipal de Ciències Naturals

Museu Municipal de Ciències Naturals

General Elio, 1 (Jardines de Viveros); 46010 - Valencia

Patrimonio Universal por la UNESCO

Descuento con Valencia Tourist Card: 
Gratuït amb Valencia Tourist Card
ZONA TURÍSTICA: 
El Jardí del Túria
Parques y Jardines
SEGLE: 
XX

Mostres de tecnologia i coneixement, col·lecció paleontològica més important de mamífers americans del Plistocé present a Europa, col·lecció conquiològica i exposició d’ecosistemes de València.

Este projecte museístic és format per quatre àrees diferenciades amb un discurs expositiu comú: la contribució valenciana a les ciències naturals pretén donar a conèixer la tradició naturalística com a component primordial de la cultura valenciana des del Renaixement fins ben avançat el segle XX. Història de la vida, pretén plantejar l’exposició paleontològica com un recorregut a través de les diferents èpoques en què se sol dividir l’edat de la Terra. S'hi remarca la importància de la paleontologia de la Comunitat Valenciana per conèixer millor com han evolucionat els paisatges i els ecosistemes al llarg de la història evolutiva del nostre territori. També s’exhibix en esta àrea la col·lecció paleontològica més important del museu, que és el llegat de J. Rodrigo Botet, que consistix en una fabulosa mostra de paleontologia del quaternari de l’Amèrica del Sud. Hi ressalta en importància l’exemplar del megateri, peça emblemàtica del museu, i els exemplars més representatius d’esta col·lecció distribuïts de manera racional. Malacologia està constituïda per la històrica col·lecció conquiliològica reunida a finals del segle passat pel Sr. Eduard Roselló Brú, propietat de l’Ajuntament de València des del 1926.

SERVICIS

LAVABOS
CAFETERIA

Interest data

TELÈFON: 
+34 963 525 478
EMAIL: 
museociencias@valencia.es
no-reserva
HORARIS: 

 De dimarts a dissabte, de 10:00h a 19:00h ininterrompudament.

Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores.

DIES DE TANCAMENT: 
Dilluns
TARIFES: 
ENTRADA GRATUÏTA. Provisionalment, i mentre es treballa en la implantació de l'pagament mitjançant datàfons. ------------------------------------------------------------ Entrada: 2 €, 1 € (grups, estudiants amb Carnet Jove, jubilats, xiquets fins els 12 anys) i gratuïta diumenges i festius. Abonament de 6 dies vàlid per tots els museus i monuments municipals, 6 € (es pot comprar a tots els museus municipals).

Com arribar

Bus: 
6
11
16
26
28
31
70
71
79
81
94
95