Bombas Gens Centre d'Art

 Av. de Burjassot 54 - 56, 46009 - València 

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

Un centre d'art contemporani en una fàbrica art déco emblemàtica


Obertura 27 de març 2024


Bombes Gens Centre d'Arts  Digitals és un espai cultural pioner a València, el primer centre estable i permanent de la ciutat especialitzat en l'exhibició i difusió de projectes de caràcter immersiu i audiovisual, que connecten l'escena artística i tecnològica en tots els suports possibles.

Un lloc per a la confluència, hibridació i diàleg entre l'art, la ciència i la tecnologia, però també per a la investigació, l'experimentació i el foment de la creació.

La Fundació per Amor a l'Art ha confiat a l'empresa Layers of Reality esta nova etapa del centre. Està situat en el barri valencià de Marxalenes, en unes rehabilitades naus d'una antiga fàbrica construïda entre 1930 i 1935 seguint l'estil Art déco geometritzant característic de l'època.

Una joia única del patrimoni industrial valencià de 6.200 m². Les instal·lacions s'omplin ara d'experiències i es transformaran, en cada ocasió, amb les tecnologies més avantguardistes i equipaments de nova generació. Bombes Gens s'expandix com un univers infinit, sense límits, explorant totes les noves dimensions cap a una museografia avançada per a tots els públics (infantil, adult, familiar, estudiants, públic especialitzat, etc.)

 El nou centre compta amb més de 2500m2 de superfície expositiva dividits en quatre naus, i inclou la major sala de metaverso d'Europa.

L'espai està equipat amb tecnologies de realitat expandida (RX) per a oferir experiències immersives a gran escala, realitat virtual i augmentada, holografia i intel·ligència artificial, així com nous formats en fase experimental.

És un punt de trobada per a totes les propostes vinculades a l'art i la tecnologia de nova generació amb una agenda viva, que complementa l'oferta expositiva, amb esdeveniments, activitats i programes formatius especialitzats. En el mateix edifici es troba el restaurant Ricard Camarena, guardonat amb dos estreles Michelin. Una experiència gastronòmica perfecta per a completar la visita cultural.

VISITA GUIADA

Detalls

 • Horaris
 • Dilluns, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge: 10:00 to 21:00
 • Dies de tancament: Dimarts
 • Informació dels horaris

  Tancat del 31 de desembre a febrer de 2024

  Dilluns i dimarts: tancat

  L’última entrada al centre s’efectuarà 15 minuts abans del tancamen

 • Preu

  De 9,50€ a 14,50€

COM ARRIBAR

Avinguda de Burjassot, 54, València, España

Obtenir ruta