Parque Central

C/ San Vicente Mártir 171, València

ÀREA TURÍSTICA: Russafa i Eixample

El nou espai verd de València, el Parc Central, és una zona situada entre Ruzafa i Malilla amb més de 100.000 metres quadrats de terreny. Un espai perfecte per a anar amb xiquets o mascotes i eixir a passejar entre abundant vegetació, zones d'esplai i fonts. Vols fugir de la bullícia en el mateix centre? Aquest és el teu lloc!

El projecte, que part del soterrament de les vies del tren, va ser dissenyat per la paisatgista estatunidenca Kathryn Gustafson. Forma una gran estructura de passejos i senderes d'aigua, que connecten entre si diferents espais. A més, manté els antics edificis ferroviaris protegits, que aporten al parc l'encant de les antigues estacions de ferrocarril. El poema d'Ausiàs March 'Aigua plena de seny' va inspirar el disseny del parc, on la llum, l'aigua i el verd, amb un miler d'arbres, 85.000 arbustos i 13.000 jardineres són protagonistes.

Si visitaràs el Parc Central descobriràs un dels espais més complets de la ciutat: zones infantils amb rocòdrom, tobogans o jocs d'aigua; zona per a gossos (delimitat per tanca metàl·lica, jocs per a gossos, pipican o papereres, entre altres serveis); i zones per al descans o per al passeig.

L'entrada principal és al carrer Filipines, en la Plaça de les Arts, i compta amb huit entrades en total, dos pel carrer Peris i Valero, una al carrer Doctor Domagk i les cinc de Filipines. Acosta't a gaudir del Parc Central!

Detalls

  • Informació dels horaris
     

    HORARI

    Primavera - estiu de 8.00 a 21.00 hores

    Tardor - hivern de 8.00 a 19.00 hores

COM ARRIBAR

Parque Central, Camí Vell de Malilla, Valencia, España

Obtenir ruta