Platja de El Cabanyal (Las Arenas)

Platja de les Arenes

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

És la platja de l'antic barri de pescadors de València, del qual presa el nom. Els valencians continuem cridant-la Les Arenes, per l'antic balneari del mateix nom, hui reconvertit en hotel-resort de luxe. Les seues aigües, els seus pescadors i els xiquets xipollejant a la vora del Mediterrani van ser immortalitzats pel pintor Joaquín Sorolla, valencià universal. Segurament et sorprendrà la seua amplària, quasi 200 metres!, així que per espai no serà.

Si busques enrenou, aquesta és la teua platja, amb un munt de restaurants, locals d'oci i allotjaments, i a més està a un pas literal de la Marina de València. D'accés molt fàcil i amb tots els serveis per als banyistes, inclòs el lloguer d'ombrel·les i gandules, està molt preparada per a rebre a persones amb discapacitat, facilitant el seu trasllat a l'aigua. Disposa d'àrees esportives, de jocs per a xiquets i d'un canal nàutic perquè pugues practicar amb seguretat els teus esports preferits. Alguns locals del passeig marítim es converteixen en punt de trobada per a prendre copes a la nit, amb el Marina Beach Club com el rei del deixar-se veure. Què no t'ho expliquen!

Detalls

  • Adaptat a la mobilitat reduïda
  • Tipus de Platja Lloguer de gandules, Escola de vela, Activitats nàutiques, Pàrquing de bici, Aparcament, Carril bici, Accessible
  • Blue flag

COM ARRIBAR

Platja del Cabanyal, Avenida Neptuno, València, España

Obtenir ruta