València: València: una ciutat perfecta per a practicar esports nàutics

Gaudeix de les millors activitats nàutiques a València

La seua climatologia, la proximitat del nucli urbà a la costa i la facilitat d'accés a les seues platges, fan de València una ciutat única per a practicar esports nàutics.  Per als qui són assidus a aquest tipus d'activitats no els sonarà estrany el terme ‘vent tèrmic’ valencià, una característica especial que fa que tots els dies hi haja vent garantit, factor que proporciona estabilitat als qui els agrada navegar. Amb això, saben que no perdran un àpex del seu temps i podran fer el que més desitgen:  gaudir amb el seu esport preferit!   

Vine't de travessia de la mà de La Marina, el Real Club Nàutic de València i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i sabràs quines són les raons que necessites per a vindre a divertir-te amb l'oci nàutic que et proporciona la metròpoli i els seus voltants.  T'apuntes?   

Embarca't amb nosaltres des de La Marina de València, una àrea que naix de la modernització del port quan va acollir la 32 America’s Cup l'any 2007. Hui dia és una de les marines més avantguardistes d'Europa, a només 10 minuts del centre i amb una atractiva oferta gastronòmica per a degustar un menjar amb vistes després de viure l'experiència nàutica.   

 

Esports nàutics a La Marina de València   

La Marina ofereix l'opció de navegar a vela o a motor, practicar rem, piragüisme i tot tipus d'esports de taula: surf, windsurf, paddle surf, wing o carver.    

A la dàrsena valenciana també es pot llogar el material esportiu o l'embarcació, rebre una classe solta o un curs complet.  Les empreses del poblat nàutic també organitzen, de manera periòdica, sessions de SUP Ioga o SUP Pilates, jornades especials, competicions i travessies.  Així mateix, La Marina compta amb clubs especialitzats en esports com ara la pesca esportiva, pesca des de caiac, busseig, rem i piragüisme.    

 

ACTIVITATS NÀUTIQUES

Federació de Vela  

Amb seu també a la Marina, es troba la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. Compta amb el Centre de Tecnificació d'Esportistes, l'Escola Municipal de Vela i l'Institut de formació professional per a tècnics esportius.   

La Federació ofereix activitats enfocades a navegar en diverses modalitats i formació per a conéixer els secrets de la vela, els vents, rumbs, etcètera.  Si eres dona i no has navegat mai, et pots inscriure en ‘La mar de Dones’, una sessió d'iniciació a la vela per a les més novelles. 

Real Club Nàutic de València

El Real Club Nàutic de València, fundat l'any 1903, es troba a tan sols 10 minuts del centre de València amb cotxe.  Allí es pot practicar rem, paddle surf, caiac, kitesurf, windsurf i vela i acompanyar les jornades nàutiques amb una experiència gastronòmica en les seues instal·lacions.      

També existeix l'opció d'eixir a navegar amb amics -si ja saps navegar, en un vaixell del club-; o perfeccionar els teus coneixements de nàutica.   

Per a una experiència d'un dia, el Real Club Nàutic de València ofereix el baptisme de mar i les classes de 6 o 12 hores d'activitats nàutiques.  Si busques altres clubs nàutics, molt prop de la ciutat trobaràs els de Port Saplaya, Canet i Cullera. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Marina de Valencia
Marina de València
vista embarcaciones en real club náutico valencia
Real Club Nautico de Valencia