E-Sport

Una nova manera de viure l'esport

Estan omplint estadis de tot el món. Els fans dels eSports són part d'un fenomen global que ja no està només en mans de jugadors professionals.  Si són un esport o no genera encara molta polèmica, però el que és clar és que han revolucionat el món de l'esport i molts clubs ja estan en el sector, com el València CF i el Llevant UD, amb els seus propis equips. Els e-jugadors són hui dia estreles mediàtiques amb milers de seguidors en xarxes socials, que necessiten una alimentació saludable i una preparació física per a aconseguir bones puntuacions en les partides.

Dreamhack, el major festival digital del món

Més de 65.000 persones van assistir a l'última edició de Dreamhack a València, un festival que es va celebrar per primera vegada a Suècia en 1994 i que posseeix el rècord Guinness al festival digital més gran del món. Hui dia, se celebra també a Las Vegas, Leipzig, Jönköping, Malmö, Tours, Austin, Mont-real, Atlanta, Denver… amb un total d'11 cites al llarg de l'any.

El festival a València, que se celebra en el recinte firal, compta amb tres zones diferenciades  que permeten gaudir al màxim a tots els públics. En la Zona LAN, 2000 persones comparteixen la mateixa connexió a alta velocitat en una mateixa sala. I no tots jugaran videojocs sinó que hi ha també programadors, DJs, dissenyadors gràfics o aficionats a la tecnologia amb ganes de compartir les seues inquietuds. La Zona EXPO reuneix marques que organitzen les seues pròpies activitats i competicions i finalment, la Zona ESPORTS acull els tornejos dels jocs més coneguts del moment.

dreamhack esport valencia

 

+ INFO