EL BÀSQUET 'TARONJA'

Al València Basket Club se li identifica amb el color ‘taronja’

Al València Basket Club se li identifica amb el color 'taronja', que en general és representatiu de l'esperit esportiu de la ciutat. Es tracta de l'equip de bàsquet principal de València, que ha sigut campió en la Lliga ACB, la màxima competició d’aquest esport a Espanya.

L'equip disputa les seues trobades al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, més conegut com 'La Fonteta', que compta amb capacitat per a 8.500 espectadors.

La lliga ACB es juga d'octubre a maig i els Playoff en els mesos de maig i juny i l'equip juga en La Fonteta cada 15 dies. Si vols disfrutar d'algun partit és important informar-se abans del calendari de la competició en la Web del València Basket. A més les entrades per als partits es poden comprar en Internet o al mateix recinte, on les taquilles obrin una hora abans de cada cita.

L'afició valenciana per aquest esport ve de les nombroses pistes, cobertes i a l'aire lliure, privades i municipals, que hi ha repartides per tota la ciutat. És habitual veure a grups d'aficionats en el vell llit del Riu Túria disputant partits. També són especialment concorreguts els campionats escolars i municipals. I els aficionats solen congregar-se per a seguir des dels bars els partits del València Basket quan disputa algun títol important.

CALENDARI DE PARTITS MASCULÍ   CALENDARI DE PARTITS FEMENÍ

Valencia Basket

 

L'Alqueria del Basket​

La casa del bàsquet europeu de formació també està a València. L'Alqueria del Basket va nàixer com a llar de la pedrera de València Basket i com a centre generador de bàsquet en la societat. Hui dia s'ha consolidat com una referència internacional de bàsquet base, acollint importants tornejos i celebrant nombrosos esdeveniments relacionats amb el bàsquet. 15000 metres quadrats dedicats a aquest esport, amb 13 pistes, en una instal·lació que ja ha cridat l'atenció de les principals franquícies de la NBA.

Basket a València

ENTRADES VALÈNCIA BASKET

Valencia Basket Club
Entradas Valencia Basket

L'Alqueria del Basket

Alqueria del basket valencia
L'Alqueria del Basket