Bàsquet València

EL BÀSQUET 'TARONJA'

Al València Basket Club se li identifica amb el color ‘taronja’

Al València Basket Club se li identifica amb el color 'taronja', que en general és representatiu de l'esperit esportiu de la ciutat. Es tracta de l'equip de bàsquet principal de València, que ha sigut campió en la Lliga ACB, la màxima competició d’aquest esport a Espanya.

 

L'equip disputa les seues trobades al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, més conegut com 'La Fonteta', que compta amb capacitat per a 8.500 espectadors.

 

La lliga ACB es juga d'octubre a maig i els Playoff en els mesos de maig i juny i l'equip juga en La Fonteta cada 15 dies. Si vols disfrutar d'algun partit és important informar-se abans del calendari de la competició en la Web del València Basket. A més les entrades per als partits es poden comprar en Internet o al mateix recinte, on les taquilles obrin una hora abans de cada cita.

 

L'afició valenciana per aquest esport ve de les nombroses pistes, cobertes i a l'aire lliure, privades i municipals, que hi ha repartides per tota la ciutat. És habitual veure a grups d'aficionats en el vell llit del Riu Túria disputant partits. També són especialment concorreguts els campionats escolars i municipals. I els aficionats solen congregar-se per a seguir des dels bars els partits del València Basket quan disputa algun títol important.

L'Alqueria del Basket​

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Pabellón Fuente de San Luis

Avinguda dels Germans Maristes, 16, 46013 Valencia

Tel. (+34) 963 73 76 61

Capacidad: 8.500

Valencia Basket

HORARI: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores 

Tel. (+34) 963957084

www.valenciabasket.com


L'Alqueria del Basket
HORARI: de dilluns a diumenge de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 22.00 hores
Tel. (+34) 961 21 55 43
https://alqueriadelbasket.com/

 

COMPETICIONS

La liga ACB

D'octubre a maig

Playoff

maig i juny 

 

Euroliga

D'octubre a maig


Copa del Rei
Febrer


LLIGA FEMENINA
 
La lliga DIA
D'octubre a abril
Playoff
maig
 
Eurocup Women
D'octubre a maig
 
Copa de la Reina
Febrer