Tenis

Anabel Medina, David Ferrer, Juan Carlos Ferrero o Pablo Andújar són alguns tennistes valencians que han aconseguit fama internacional. Són una pedrera nascuda d'una gran tradició tenística a València, amb més de 70 clubs en tota la província. Pel clima, el nivell esportiu dels clubs i dels seus entrenadors, la ciutat de València és el lloc triat per un gran nombre de jugadors nacionals i estrangers per a instal·lar-se i poder desenvolupar la seua carrera tenística, com ja van fer els núm. 1 del món Marat Safin, la seua germana Dinara Safina o la italiana Sara Errani, entre molts altres. Així que ja saps, si vols sentir-te com les grans estreles del tennis mundial, et donem algunes opcions per a entrenar-te a València.

 

Club de Tennis València, el degà

El Club de Tennis València va nàixer en 1905, convertint-se en el primer club de la Comunitat València i el quart a Espanya. Ha albergat la Copa Davis en diverses ocasions, així com la final de la Copa Federació i el Open Ciutat de València masculí. En l'actualitat es disputen tornejos de nivell internacional com el BBVA Open Ciutat de València Femení i la Sènior Màster Cup, a més del Torneig de Joves Promeses David Ferrer o les jornades formatives esportives.

Amb més de 10.000 m², el club degà de la ciutat disposa de dotze pistes de terra batuda i una ràpida. Encara que és un club privat, existeix l'opció de poder gaudir de les seues instal·lacions a través de la seua experiència esportiva-gurmet. Inclou una hora de joc, un aperitiu a la terrassa i un menjar en l'exclusiu restaurant del club.

Programes d'entrenament en altres clubs

Altre club privat situat a la ciutat, l'Sporting Club, ofereix plans d'entrenament de tennis per a grups de tots els nivells en estades curtes. Fora de la ciutat, la València Tennis Academy o l'Acadèmia Tennis 92, tenen programes de diverses duracions i organitzen tornejos.