Congrés homenatge a Luis García Berlanga

Categories: festival urbà.

Berlanga

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Amb motiu de la commemoració del naixement del cineasta valencià, la Universitat CEU-Cardenal Herrera ha organitzat el Congrés Internacional ‘Mediterrani, festa i carnaval´, que se celebrarà el 18, 19 i 20 de novembre al Palau de Colomina.  

Aquest certamen aprofundirà sobre l’anàlisi de la festa i el carnestoltes en la filmografia de Berlanga i d’altres directors de cinema que han retratat en les seues obres el Mediterrani, explotant la desimboltura i l’alegria, però amb un cert grau de desolació. 

Organitzat per la Càtedra d’Investigació Luis García Berlanga de la Universitat CEU-Cardenal Herrera, està dirigit a professors i investigadors, a estudiants de Ciències de la Comunicació, Cinema i Audiovisuals i al públic amant de la filmografia del director valencià. 

Si estàs interessat, emplena el formulari abans del 14 de juny i envia ací la teua proposta, que pot versar sobre qualsevol d’aquestes àrees temàtiques: Mediterraneïtat; Carnestoltes i festa popular; Anàlisi cinematogràfica; Estètica del cinema; Cinema i història; Cinema i carnestoltes; i Música al cinema. 

A més, podràs participar de manera presencial o virtual. Data límit d’inscripció: 21 de setembre. Més informació en la web de la Universitat CEU-Cardenal Herrera 

Per a consultes i dubtes, escriu a catedraberlanga@uchceu.es

Informació d'interés