Mercats de Nadal

Categories: festes i tradicions.

Nadal

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Artesania, gastronomia, joguets i moda conviuen en els mercats ambulants nadalencs que inunden València cada Nadal perquè trobes els regals més especials.

Si busques productes artesans per a regalar “local” o portar-te’ls de tornada a casa, passa’t per la Fira d’Artesania que enguany estarà situada a la Plaça de la Reina del 25 de novembre al 8 de gener (de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 21.00 h, excepte el 24 i 31 de desembre que estarà oberta només al matí i el 5 de gener, que romandrà fins a la mitjanit) o per la Mostra d’artesania del Mercat de Colom, a l’interior del mercat, per a trobar des de gastronomia local fins a peces de ceràmica, joieria, joguets de fusta o marroquineria (del 13 de desembre al 5 de gener).  

La Ciutat de les Arts i les Ciències repeteix el seu clàssic mercat ambulant nadalenc replet de regals especials, una àmplia oferta gastronòmica servida en food trucks i exhibicions d’oficis tradicionals, com ara el luthier, el vidrier, el ceramista, el fuster o el tallador.  

Per a eixir d’allò quotidià i trobar regals poc convencionals, el lloc és el Mercat de Tapineria, que del 22 de desembre al 5 de gener tindrà als seus locals el seu propi mercat ambulant nadalenc, el Ho, ho, ho.  

El popular Mercat de Reis torna als voltants del Mercat del Cabanyal, per als regals d’ultimíssima hora, del 3 al 6 de gener. Estarà obert els dies 3 i 4 de gener, de 9.00 a 22.00 hores i el 5 de gener, de 9.00 a 5.00 h.  


 

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    25-11-2022

  • A:

    08-01-2023

  • Lloc

    Valencia

Hello Christmas, el mercat nadalenc més glamurós

Més de 20 marques valencianes participaran en Hello Christmas, un nou mercat nadalenc que se celebrarà fins al 9 de gener en format pop up al carrer Conde Salvatierra, 12.

Passa’t per Hello Christmas per a trobar les últimes tendències de moda, els complements més especials o articles de decoració, a més d’activitats complementàries com la visita de Papà Noel, música en directe de la mà de J. Català o degustacions de cava.

El mercat de Nadal estarà obert de 10.30 a 20.30 tots els dies, excepte els dies 24 i 31 de desembre que l’horari serà de 10.30 a 14.30. Els dies de Nadal, Any Nou i Reis el mercat estarà tancat al públic.