Mercats de Nadal

Categories: festes i tradicions.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Artesania, gastronomia, joguets i moda conviuen en els mercats ambulants nadalencs que inunden València cada Nadal perquè trobes els regals més especials.

Si busques productes artesans per a regalar “local” o portar-te’ls de tornada a casa, passa’t per la Fira d’Artesania que enguany estarà situada a la Plaça de l’Ajuntament del 26 de novembre al 9 de gener (de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 21.00 h, excepte el 31 de desembre que estarà oberta només al matí i el 5 de gener, que romandrà fins a la mitjanit) o per la Mostra d’artesania del Mercat de Colom, a l’interior del mercat, per a trobar des de gastronomia local fins a peces de ceràmica, joieria, joguets de fusta o marroquineria (del 13 de desembre al 5 de gener).  

La Ciutat de les Arts i les Ciències repeteix el seu clàssic mercat ambulant nadalenc replet de regals especials, una àmplia oferta gastronòmica servida en food trucks i exhibicions d’oficis tradicionals, com ara el luthier, el vidrier, el ceramista, el fuster o el tallador.  

Per a eixir d’allò quotidià i trobar regals poc convencionals, el lloc és el Mercat de Tapineria, que del 22 de desembre al 5 de gener tindrà als seus locals el seu propi mercat ambulant nadalenc, el Ho, ho, ho.  

Amb una cuidada estètica nòrdica, el mercat ambulant Jul Konstruktion (del 16 de desembre al 5 de gener) oferirà una selecció de peces d’artistes i dissenyadors de moda, complements i decoració en Cirilo Amorós, 77.  

El popular Mercat de Reis torna als voltants del Mercat del Cabanyal, per als regals d’ultimíssima hora, del 3 al 6 de gener. Estarà obert els dies 3 i 4 de gener, de 9.00 a 22.00 hores i el 5 de gener, de 9.00 a 5.00 h.