Mercats de Nadal

Categories: festes i tradicions, Nadal.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Artesania, gastronomia, joguets i moda conviuen en els mercats ambulants nadalencs que inunden València cada Nadal perquè trobes els regals més especials.

Si busques productes artesans per a regalar “local” o portar-te’ls de tornada a casa, passa’t per la Fira d’Artesania que enguany estarà situada a la Plaça de la Reina del 24 de novembre al 7 de gener (de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 21.00 h, excepte el 24 i 31 de desembre que estarà oberta només al matí i el 5 de gener, que romandrà fins a la mitjanit) o per la Mostra d’artesania del Mercat de Colom, a l’interior del mercat, per a trobar des de gastronomia local fins a peces de ceràmica, joieria, joguets de fusta o marroquineria (del 13 de desembre al 5 de gener).  

La Ciutat de les Arts i les Ciències repeteix el seu clàssic mercat ambulant nadalenc replet de regals especials, una àmplia oferta gastronòmica servida en food trucks i exhibicions d’oficis tradicionals, com ara el luthier, el vidrier, el ceramista, el fuster o el tallador.  

Per a eixir d’allò quotidià i trobar regals poc convencionals, el lloc és el Mercat de Tapineria, que del 22 de desembre al 5 de gener tindrà als seus locals el seu propi mercat ambulant nadalenc, el Ho, ho, ho.  

El popular Mercat de Reis torna als voltants del Mercat del Cabanyal, per als regals d’ultimíssima hora, del 3 al 5 de gener. Estarà obert els dies 3 i 4 de gener, de 9.00 a 22.00 hores i el 5 de gener, de 9.00 a 17.00 h.  

Acosta't a descobrir originals productes de comerç local. Del 15 de desembre fins al 13 de gener se celebra Coolmarket, un mercat ambulant al carrer Cirilo Amorós, 52 amb signatures valencianes exclusives de moda i complements. De 10.30 a 21.00 hores tots els dies, excepte els dies 24 i 31 de desembre i 7 de gener que l'horari serà de 10.30 a 14.00. Els dies de Nadal, Any Nou i Reis el mercat estarà tancat al públic.

 

Mercat de Nadal de València 

Espectacle circense, patinatge sobre gel, food trucks i gastronomia artesanal: el Mercat de Nadal de València és, sobretot, una autèntica experiència nadalenca.

Situa't a l'espai esportiu del Col·legi Sant Antoni Abat i darrere del Teatre la PlaZeta, l'únic que et faltarà per gaudir d'un Nadal al més pur estil neoyorquí serà la neu. I tot això sense eixir de la ciutat de València!

Si vols gaudir d'una tarda única en família o amb aquesta persona especial, informa't de totes les novetats de l'esdeveniment a través de la seua pàgina web oficial.


 

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    25-11-2023

  • A:

    07-01-2024

  • Lloc

    Valencia

15 Mon
33º 21º

Agenda de Nadal

plaza ayuntamiento nochevieja fuegos artificiales
Nadal a València 2023
Navidad Valencia 2023.jpg
Agenda Nadal 2023

Tots els esdeveniments