Ruta amb bici i passeig amb barca per l’Albufera

Categories: naturalesa.

Una excursió que connecta la València més moderna amb l’Albufera més tradicional t'espera en «Easy Albufera Bike & Boat tour»

Si t'encanta eixir de ruta amb bici i gaudir de la naturalesa, ací va un planazo per a tu!

«Easy Albufera Bike & Boat tour» és la combinació perfecta entre la València més moderna i la meravella del Parc Natural de l’Albufera: una ruta sobre dos rodes que val la pena de principi a fi.

El passeig amb bici comença a la botiga de lloguer de bicis *The *Easy *Way, en l'Avinguda de França 10. Per descomptat podràs triar una de ciutat amb set marxes o una elèctrica. L'important és que gaudis a la teua manera.

Un camí de 10 quilòmetres et separarà del teu destí, però l'olor de mar i pi, i un paisatge de l'horta valenciana més tradicional assegurança que fan que el trajecte siga una meravella. I és que arribar té premi, perquè una barca tradicional coneguda com albuferenc t'estarà esperant per a ensenyar-te els arrossars i la fauna de la zona des d'un punt de vista únic i diferent.

L'embarcació et portarà fins a la Gola de Pujol, el punt intermedi entre el Parc Natural de l’Albufera i la Mar Mediterrània. I la decisió serà teua, perquè ja siga descansar en un paratge de somni, menjar en un restaurant tradicional de la zona, o recórrer els embarcadors amb més personalitat de la Comunitat, podràs continuar gaudint fins que arribe la vesprada.

Tota una experiència que recordar mentres tornes pedalant a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on acabarà esta espectacular experiència. 

Al fet que sona bé? Doncs reserva ja la teua bici en este enllaç.

INSCRIU-TE!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-01-2024

 • A:

  31-12-2024

 • Informació dels horaris

  Tots els dies (excepte dimarts i diumenges) a les 10.00 h.

 • Preu

  Bici de ciutat per a un xiquet 28€.
  Bici de ciutat per a un adult 33€.
  Bici elèctrica per a un adult 45€.

COM ARRIBAR

Av. de Francia, 10, Camins al Grau, 46023, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L10.
 • Autobús: 19, 40, 94.
24 Wed
33º 25º