Carrera de Sant Silvestre

Categories: esport.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric


Carrera de Sant Silvestre: Que córrega l'any!

La carrera de Sant Silvestre és una prova popular que es disputa per a acomiadar l'any en distints punts del món. Encara que el dia de l'onomàstica és el 31, la prova sempre es disputa a València el 30 de desembre. L'eixida té lloc a les 20 hores, al carrer Xàtiva, i la línia de meta es marca a la Plaça de l'Ajuntament. El recorregut passa per Guillem de Castro, Blanqueries, Plaça Amèrica o Sant Vicent, entre altres carrers.

La carrera, que comprén 5.300 metres, té un temps límit d'1 hora i 15 minuts per a finalitzar. Hi ha la modalitat competitiva (limitada a 600 dorsals) i la no competitiva (17.000 dorsals) per a aquells que només vulguen divertir-se i acomiadar l'any. En aquest cas la tradició anima a córrer disfressat.

Les inscripcions de la prova competitiva únicament es realitzen a les oficines de la S.D. Correcaminos (Carrer de l'Arquebisbe Fabián i Fur), mentres que la resta pot acudir a les plantes d'esports d'El Corte Inglés i apuntar-se per tan sols 1 euro, que va destinat íntegrament a una ONG.

Informació d'interés

Obtenir ruta