Skip to main content

Parc Natural de l'Albufera

És ací on es va inventar la paella

Es troba a només 10 km de la ciutat. Naturalesa en estat pur, capvespres de somni, passejos amb barca i desconnexió en majúscules. Com un oasi urbà rodejat d'arrossars i bosc: això és el Parc Natural de L'Albufera per a tot el que la coneix. Visita-la si vols entendre l'origen de la gastronomia valenciana, perquè pot haver-hi un motiu millor per a visitar-la que saber que és just el lloc on es va inventar la paella? Acosta't al poblat d'El Palmar i degusta els seus plats típics. Prova l'all-i-pebre, la llisa adobada i sent una nova forma d'entendre el menjar: disfrutant i comprenent també el seu origen. Fes un passeig per algun dels sis itineraris senyalitzats del parc natural. Descobreix totes les aus aquàtiques, la vegetació i viu com un autèntic pescador de la zona en el llac més gran d'Espanya. Voldràs repetir.

 

COM ARRIBAR

Podrà fer-ho amb les línies 24 i 25 dels autobusos urbans de l'EMT. La línia 24 porta a El Palmar i la 25 a El Perellonet des del centre de València, en menys d'una hora i per només 1,50€ el trajecte. Pot baixar a les parades de l'embarcador o de El Palmar i gaudir d'un passeig en barca tradicional pel llac de l'Albufera.

Una altra manera de disfrutar el passeig al Parc Natural de l'Albufera és amb l'Albufera Bus Turístic. En este autobús, gaudiràs d'una visita d'allò més completa al Parc Natural de l'Albufera descobrint els ecosistemes dels arrossars. A més esta visita inclou un passeig amb barca.

Get directions

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te